سلام عزیزان
توی این چند ماهی که گرفتم 2 یا 3 بار این اتفاق افتاده که ال سی دی گوشی خاموشه هر کاری هم میکنم روشن نمیشه و باید باطری بکشم
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برای کسی این اتفاق افتاده؟؟؟؟
سلام عزیزان
توی این چند ماهی که گرفتم 2 یا 3 بار این اتفاق افتاده که ال سی دی گوشی خاموشه هر کاری هم میکنم روشن نمیشه و باید باطری بکشم
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ برای کسی این اتفاق افتاده؟؟؟؟
مشكل رامي كه رو گوشيت نصبه يه رام ديگه نصب كن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
عزیز من root explore نصب کردم اینجوری نیست و میشه فرستاد شما هم از این برنامه استفاده کن برنامه خوبیهنقل قول:
چطور میشه:
1- لیست مخاطبین رو از سیم کارت به گوشی انتقال داد؟
2- برای مخاظب عکس انتخاب کرد؟
سلام دوستان ! من 5 6 ماه که هیچ مشکلی با این گوشی نداشتم
ولی الان یوهو :دی قاطی کرده پیامک (!) هارو یکی در میون میفرسته !
هلپ می پیلیز :دی
دوستان با آپدیت کیفیت تصویرش بهتر شده ؟
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/htc-desire-hd/phone/gsmarena_006.jpg&idPhone=3468
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:36 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
واقعآ کیفیت تصویرش این جوره ؟
من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که از 2-3 روز پیش وقتی با در حال تماس با کسی هستم وقتی گوشی میاد نزدیک صورتم صفحه رو خاموش نمیکنه من برای امتحان دستمم کامل روی سنسورش گذاشتم خاموش نکرد صفحه رو قبلا دستمو هم به سنسور نزدیک میکردم یا نزدیک صورتم میشد موقع تماس صفحه سریع خاموش میشد اما الان نمیشه ولی فکر نمیکنم اشکال از خود سنسور باشه چون نور صفحه رو رو اتوماتیک گذاشتم وقتی دستمو رو سنسور میذارم نورو کم میکنه و وقتی نور زیاد باشه نور صفحه زیاد میشه اما نمیدونم چشه که تو تماسها خاموش نمیکنه من تو setting هم هرچی گشتم تنظیمی که واسه این قضیه باشه و پیدا نکردم
حالا اگه تنظیم داره بگین چی کار باید بکنم چون خیلی رو اعصابه
دوستان یکی هم به داد ما برسه . من یه سری بازی داشتم که نصب میکردم قبلا و راحت بازی میکردم . اما الان خیلی از اون ها رو که میخوام نصب کنم ارور میده که Application not instaled . من چه کنم؟ الان نصف نرم افزارهایی که دانلود میکنم رو این ارور رو میده و نصفشون رو نصب میکنه . شانسیه دیگه . من چه کنم؟ مشکل از کجاس؟ راه حلش چیه؟ از ویروس نیست؟ آنتی ویروسا که صد تا نصب کردم و هیچکدوم هیچی پیدا نمیکنن . به دادم برسید
کسی نظری نداره؟نقل قول:
خیلی بده چون همش میخوره صفحه به صورتم یا قطع میشه یا میره رو اسپیکر
توروخدا راهنمایی کنین
هیچ کس نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد سوتو کور شده اینجاااانقل قول: