راهنمایی های دوستان واقعا کامل و عالی بود . فقط اگه کسی قیمت My Passport Essential SE را فهمید لطفا بگه .
با تشکر
Printable View
راهنمایی های دوستان واقعا کامل و عالی بود . فقط اگه کسی قیمت My Passport Essential SE را فهمید لطفا بگه .
با تشکر
درود
من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم میخوام به تلویزیون وصلش کنم و فیلم ببینم.
به نظرتون چه مدلی بهتره تهیه کنم؟
سلام دوستان
یک نکته ای رو هم بگم
مدل وسترن My Passport Essential SE یه خورده ضخیمتر هست و حجمش از 750 گیگ تا یک ترا بایت هست .
اما مدل عادی حجمش از 250 گیگ تا 640 گیگ هست و نسبت به مدل SE نازکتر هست .
دوست عزیز همه نوع تلویزیون ها همه نوع هاردی بهشون نمیخوره!نقل قول:
این بیشتر بحث تجربی هست و باید ببینی کسی تا بحال به تلویزیون زده هارد رو یا نه!
ولی شما میتونی یه پلیر واسه هاردت بگیری که اون به همه ی تلویزیون ها میخوره.(هارد به پلیر وصل میشه،پلیر به تلویزیون)
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوع پلیر ها معمولا همه نوع فرمت ها رو ساپورت میکنند (بیشتر اونها رو) و زیر نویس هم نمایش میدن و خروجی های متفاوتی از جمله HDMI دارند.
ساپورت usb3 یعنی چی؟
یعنی میتونی واسه انتقال اطلاعات از کابل USB 3 استفاده کنی...نقل قول:
دوستان یکی دوتا هارد اکسترنال پورتابل500gig که هم سرعت خوبی داشته باشه هم کیفیت ساخت خوب لطف کنید معرفی کنید. قیمت هم زیر 100 تومن باشه.:40:
سلام، هارد اکسترنال که پورت Firewire یا eSata داشته باشه چه مدلی داریم تو بازار؟ قیمتش چنده؟( 1ترابایت به بالا)
سلامنقل قول:
ولی شما میتونی یه پلیر واسه هاردت بگیری که اون به همه ی تلویزیون ها میخوره.(هارد به پلیر وصل میشه،پلیر به تلویزیون)
دستگاهی هست که مثل این به تلویزیون وصل بشه و روی هاردی که داخلش میذاریم ضبط بکنه؟
با تشکر
همون پلیر ها این کار ها رو میکنند.نقل قول:
اگه دوست داری ببینی چه ویژگی هایی دارند به سایت وسترن و سیگیت سر بزن.چیز های بسیار جالبی اند...