آلمانیا هم از این حرفها زیاد میزدن،حالا اونا یه چیزی میگفتن 4تا به آرژانتین زده بودن،شما دیگه چی میگید:27:نقل قول:
Printable View
آلمانیا هم از این حرفها زیاد میزدن،حالا اونا یه چیزی میگفتن 4تا به آرژانتین زده بودن،شما دیگه چی میگید:27:نقل قول:
ویرایش شد....
ما مخلص همه ی بچه های بارسلونایی و اسپانیایی هم هستیم!!!نقل قول:
من مطلبتون رو ناقص فهمیدم!!!شرمنده
سلام !
بردمون رو تبریک میگم !
اگه اسپانیا از اول بازیا همینطوری خوب بازی میکرد الان همه تیما 8 تایی شده بودن ، به المان هم میتونستن دو تا دیگه بزنن راحت ! المان هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت !
به نظرم دیشب کاسیاس و ژاوی و اینیستا خیلی عالی بودن !
پیش به سوی قهرمانی :21:
شما تیم خودت رو دریاب :5:نقل قول:
اخه می دونی دیدن المانی ها که اینقدر قبل بازی کری می خوندن بعد از باخت باحال بوده اومدن اینور یکم بخندن:31:
تبریک دوستان! عالی بود. من بعد برزیل اسپانیا رو دوست داشتم و حالا خیلی خوشحالم. بازی بی نقص...
بدون شرح!!!!!
فقط سکوت می کنم.:)نقل قول:
آلمان از تیم اسپانیا بهتر بود......
شما با این همه ادعا ودبدبه وکبکبه همش یکی زدین!!!
اونم به تیمی که نصف تیم شما هم نبود....
این در حالیه که ما دوتا بازی خیلی سنگین بر گزار کردیم...
اما شما چی؟.......
عجب بازی بود.....
یه کوه سوپرستاره در مقابل یه تیم ملی امید...آخرش1-0خیلی زشته بخدا.....آبروی هرچی ستاره است روبردن اینا...
اسپانیا له شد که تا دقیقه ی 70 با اون هم ادعا و تیکی تاکا نتونست گل بزنه
فوق ستاره های اسپانیا جلوی تیم امیدوناشناخته آلمان به چه کنم چه کنم افتادن......اگه آلمان دوتا بازی سنگین مقابل انگلیس وآرژانتین نداشت ومحرومیت مولر نبود...
مطمئنن امشب ما فینالیس شده بودیم....
+
مسیر صعود اسپانیا به فینال یه مسیر فوق العاده ساده وبی درد سر بودبجز المان انها باهیچ تیم درست حسابی بازی نکردن...
+
نفرات ما قابل مقایسه با کهکشان ستاره های اسپانیایی نیستند..فراموش نکنیم..دست دلبوسکه برای تعویض مهره باز باز بود..اما یواخیم لوو نه...
خیلی زشته بابا...
این برد برای شما هیچ معنایی نداره....شما با این همه بازیکن بزرگ خوشحالید که 1-0آلمان روبردید؟
اگه فقط یه توماس مولر با مابودحالا شما سیاه پوش بودید .به این میگن قدرت آقا جان.نه اینکه من بهترین تیم جهان روداشته باشم بعدش با هزار زور وبدبختی از سد یه
تیم امید وناشناخته بر بیام..اونم چجوری با گل مدافعتون!!!
ژاوی؟
ویا؟
مورینتس؟چه کردن؟کجا رفتن اون همه تبلیغ وچه کنم چه کنم ها؟
+
کو تاکتیکهای استثنایی دلبوسکه؟
1- اتفاقا بازیهارو با چشم باز دیدم..نه مثل بعضی ها دست به دعا بودم نه سر نماز بودم نه.......
2-11نفر دفاع؟........بابا برو خدات روشکر کن بازی روبردین....نکنه خودتون هم باور نمیکردین آلمان روببرین؟
این حرفها چیه؟دفاع؟چی انتظار داشتی؟تیمی که با 7تا بازیکن زیر 23سال میاد جام جهانی+بهترین هافبکش رو از دست میده(بالاک)+دروازبان اصلیش رو ازدست میده+
بازی با انگلیس+بازی با آرژانتین+محرومیت مولر........با تمام این مشکلات سایه ای از آلمان واقعی روبه روی اسپانیا بازی کرد...
دیشب من هم کلی خندیدم...البته به بهترین مدافعان جهانبنده خداها از ترس نخوردن داشتن چه بازی درخشانی میکردن....بزن زیرش شده تاکتیک بهترین مربی جهان جناب
دلبوسکه
دوستان من هم تبریک می گم ...
آلمان عملا حرفی برای گفتن نداشت .. تیمی که 12 گل از 13 گلش رو روی ضد حمله بزنه وقتی بهش موقعیت ندن همین میشه! :دی
ژاوي: اگر همين طور بازي کنيم، هلند را هم شکست خواهيم داد
ستاره تيم ملي اسپانيا و تيم بارسلونا تاکيد کرد که تيم اسپانيا اگر بتواند نمايش شب گذشته اش مقابل آلمان را تکرار کند، مي تواند هلند را در فينال جام جهاني شکست دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژاوی، اسپانیایی ها در بازی دیشب بسیار درخشان ظاهر شدند و در اکثر دقایق بازی نیز تیم برتر میدان بودند و درنهایت با تک گل پویول حریف را شکست دادند.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت:" من خیلی خوشحالم. ما شایسته پیروزی بودیم. تیم ما بازی فوق العاده ای انجام داد. ما بازی را در اختیار داشتیم و خودمان را به آنها تحمیل کردیم بویژه در نیمه دوم که بازی کاملا در اختیار ما بود. ما همان طور که می خواستیم بازی کردیم و کاملا شایسته پیروزی بودیم.
اکنون باید در فینال مقابل هلند بازی کنیم. تیمی که فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد. اگر بتوانیم همین نمایش را در مقابل هلند تکرار کنیم، شانس زیادی برای پیروزی خواهیم داشت. ما این پیروزی را به مردم اسپانیا تقدیم می کنیم."
اسپانیایی ها در فینال یورو 2008 نیز در مقابل آلمان قرار گرفتند و در آن دیدار نیز موفق شدند با تک گل فرناندو تورس به برتری دست پیدا کنند.
ويا: بازي با آلمان بهترين نمايش اسپانيا بود
مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت:بازي با آلمان بهترين نمايش ما در جام جهاني آفريقاي جنوبي بود.
داويد ويا اظهار داشت: اسپانيا برابر آلمان بهترين بازي اش را در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به معرض نمايش گذاشت. در برخي از لحظات حتي مي توانستيم بهتر هم عمل کنيم.
وي که در گلزني مقابل خط دفاع مستحکم آلمان ناکام ماند، افزود:در تاريخ فوتبال ما هيچگاه سابقه نداشته که به بازي نهايي جام جهاني برسيم. تيمي عالي داريم که پس از قهرماني در اروپا مي توانيم قهرمان جهان هم شويم.
تيم اسپانيا شب گذشته در ديدار نيمه نهايي برابر آلمان به برتري يک بر صفر رسيد و حريف هلند در بازي پاياني (روز يکشنبه) شد.
کاسياس: ما برتر بوديم
کاپيتان تيم ملي اسپانيا، تاکيد کرد که تيمش در بازي شب گذشته مقابل آلمان در بازي مرحله نيمه نهايي جام جهاني کاملا برتر بوده است.
کارلس پویول، مدافع باتجربه بارسلونا، در دقیقه 73 بازی با یک ضربه سر قدرتمندانه دروازه آلمان را گشود واسپانیا را راهی اولین فینالش در تاریخ جام جهانی کرد.
کاسیاس در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما بسیار خوشحالیم. فقط یک بازی دیگر تا قهرمانی باقی است و می خواهیم از حضور در فینال لذت ببریم.
ما درمقابل آلمان برتر بودیم زیرا روی ضربان آزاد کاملا آنها را تحت کنترل داشتیم و سرانجام روی یک ضربه کرنر به گل رسیدیم. آلمان به ما اجازه داد که بازی خودمان را انجام دهیم."
وقتی از کاسیاس سوال شد که چرا این تیم در همه بازی های اخیرش تنها یک گل به پیروزی رسیده، گفت:" هواداران از موفقیت ما به وجد آمده اند؛ مهم این است و نتایج تنها در تاریخ ثبت می شود. به یاد داشته باشید که ما در مقابل تیم های بزرگی مانند آلمان و پرتغال بازی کردیم."
شواين اشتايگر:اسپانيا شايسته رسيدن به فينال بود
هافبک تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اسپانيا تيمي بهتر از انگليس و آرژانتين و شايسته غلبه بر ما و رسيدن به فينال بود.
باستين شواين اشتايگر گفت: خيلي ناراحت کننده است که در فاصله يک قدمي حضور در فينال قرار داشتيم؛ اما از اين فرصت استفاده نکرديم، البته اسپانيايي ها بيشتر از ما صاحب توپ بودند و بازيکنان خيلي خوبي دارند؛ ولي ما هم بايد بهتر کار مي کرديم.
وي افزود: مقابل تيمي مثل اسپانيا مسلما هر تيمي صاحب موقعيت گل زيادي نمي شود و از همان موقعيت هاي کم بايد نهايت استفاده را مي برديم؛ اما خوب کار نکرديم.
هافبک آلمان تاکيد کرد: بايد اذعان کرد آنها لياقت برد را داشتند و بهتر از انگليس يا آرژانتين بودند؛ ولي همه ديدند که ما تيم بسيار جواني داريم که آينده متعلق به آن است.
تيم آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي مغلوب اسپانيا شد تا از صعود به بازي نهايي برابر هلند بازبماند.
لام: انگيزه اي براي بازي با اروگوئه ندارم
کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: براي بازي با اسپانيا برنامهريزي زيادي کرديم؛ اما مغلوب شديم و حالا انگيزهاي براي ديدار ردهبندي هم ندارم.
فيليپ لام اظهار داشت: تاسف ما از اين نتيجه حد و اندازه اي ندارد. برنامه هاي زيادي را در نظر گرفته بوديم؛ ولي موفق نشديم به بازي نهايي برسيم.
وي افزود: در نيمه اول بقدر کافي جدي به سمت دروازه حريف حمله نکرديم، البته در کار دفاعي هيچ بختي را براي اسپانيايي ها باقي نگذاشتيم. تک گل بازي در جريان بازي نبود. بلکه روي يک ضربه ايستگاهي حاصل شد. فرصت نتيجه گيري براي آنها بسيار کم بود و از اين موقعيت اندک استفاده کردند.
کاپيتان آلمان تصريح کرد: کسب اين نتيجه شور و اشتياق من را حتي براي بازي بر کسب عنوان سومي با اروگوئه گرفت.
تيم ملي آلمان شب گذشته در ديدار نيمه نهايي يک بر صفر مغلوب اسپانيا شد و از راهيابي به ديدار نهايي بازماند.
شاگردان يواخيم لو روز شنبه براي کسب عنوان سومي با اروگوئه ديدار خواهند کرد و اسپانيا براي رسيدن به قهرماني يکشنبه به مصاف هلند مي رود.
:10: