task manager و folder option رو از کار میندازه لطفا کمک
task manager و folder option رو از کار میندازه لطفا کمک
سلام دوست عزیزنقل قول:
آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن , System Restore را غیر فعال کن و در حالت Safe Mode سیستم را به
طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کن و نتیجه اسکن را برایمان بگذار .
دوست عزیزنقل قول:
لطفا مشکلات خودتان را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید . سیستم شما احتمالا به کرم زیر آلوده شده است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین قدم نسب یک آنتی ویروس مناسب و آپدیت آن است من کاسپرسکی نسخه 7 را پیشنهاد می کنم .سپس System Restore
را غیر فعال کن و در حالت Safe Mode سیستم را اسکن کن و هر چه را پیدا کرد پاک کن.اگر پس از پاک کردن آلودگی باز
اگر مشکلی باقی ماند بگو تا راه حل مربوطه را خدمتتان عرض کنم.
ممنون از جوابتون لطفا بگین چطور System Restore رو غیر فعال کنم آخه اجازه باز کردنش رو نمی ده همون ارور رو می ده و آنتی ویروس bitdefender رو هم نمی تونم uninstal کنم حتی نتونستم بک آپی که با norton ghost گرفتم بر گردونم و راهنمایی کنید که چطور با safe mode ویندوز رو راه اندازی کنم بدبختی دیگه اینه که کاسپر رو هم نمی تونم نصب کنم وقتی فایل exe رو اجرا می کنم با مد open with باز می شه دیگه نمی دونم چکار کنم لطفا کمکم کنید این ویروس از کامپیوتر شرکت اومده با فلش اما کامپیوتر شرکت مشکلی نداره ولی این ویروس رو داره یعنی کل شبکه شرکت این ویروس رو داره و هنوز نتونستن بر طرفش کنن باز هم ممنون از راهنماییتوننقل قول:
برای حل مشکل فایلهای اجرایی فایل زیر را دانلود و اجرا کنید .برای رفتن به Safe Mode موقع بالا آمدن ویندوز کلید F8 رانقل قول:
به طور مکرر فشار دهید تا یک لیست انتخاب ظاهر شود و از بین گزینه های موجود Safe Mode را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میشه ویروس autorun که به درایوها اضافه میشه ار بین برد ؟ لطفا کمک
دوستان عزیز
من بطور کلى براى حفاظت از فایلهاى روى هارد از دو نرم افزار File Secure و Folder Lock استفاده میکنم
و براى امنیت اینترنتى از Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 استفاده مى کنم و هر روز اونو آپدیت میکنم
به تازگى من Spyware Doctor.v5.0.5.259 روى سیستمم نصب کردم (هر وقت میخوام سیستم رو اسکن کنم فقط فعالش میکنم) که یه تروجان بنام Trojan-PWS.Delf.EJ با درجه خطر بالا رو روی سیستم شناسایى کرده و در توضیح اون گفته:
Trojan-PWS.Delf.EJ tries to steal usernames and passwords stored on the infected system and send them to an attackers
حال با بوجود اومدن این مشکل یه عالمه سوال برام پیش اومده
1-واقعا این Spyware Doctor اینقدر کارش درسته که یه تروجانى رو که نه Kaspersky Internet Security و نه Spysweeper نتونستند تشخیص بدند رو شناسایى کرده؟
2- همونطور که میدونید Kaspersky با Spyware Doctor مشکل داره و نمیشه هر دو گارد رو همزمان روشن کرد. من باید از چه ترکیبى استفاده کنم؟ یا باید با گارد Kaspersky کار کنم و گاها سیستم رو با Spyware Doctor چک کنم یااصلا آنتى ویروس و پک امنیتى رو باید تغییر بدم؛ پیشنهاد شما چیه؟
3-چون سیستم من رو دیگران هم استفاده میکنن ممکنه کار دوستام (یا دشمنام ) باشه، آیا این تروجان حتى میتونه رمز عبور File Secure و Folder Lock رو برداره؟ باید چیکار بکنم که دیگه نشه به هیچ طریقى رمز عبور فایلهم رو ندزدند؟ نرم افزار بهترى سراغ دارید؟
ممنو ن میشم به من کمک کنید:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاسپرسکی این تروجان را با نام Trojan-PSW.Win32.Delf.ej شناسایی می کند .اگر این تروجان واقعا روی سیستم
شما باشد و کاسپرسکی نتوانسته است آن را شناسایی کند دو علت ممکن است وجود داشته باشد یا تنظیمات
شما برای کاسپرسکی مشکل دارد یا اسپایور دکتر در تشخیص دچار مشکل شده است.
من با safe mod بالا اومدم و بک اپی که داشتم رو ریختم رو کامپیوتر بعد کاسپر رو نصب کردم اپدیت و اسکن کردم مشکلم حل شد اما یه مشکل دیگه پیش اومده فلاش مموری رو که به کامپیوتر وصل می کنم autorun رو میروسی می شناسه و وقتی دیلیت می کنم دیگه فلاش کار نمی کنه حالا می گید چکار کنم موبایلمم اینجوری شده لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
Autorun را با چه نامی می شناسد ؟ اگر توانستید فایل Autorun مربوطه را آپلود کنید.نقل قول: