من با pc که شارژ میکنم جدیدا خیلی طول میکشه ولی با شارژر زود شارژ میشه
Printable View
سلام می خوام این گوشی بگیرم، می گن دو نوع پک داره،یکم توضیح بدین ممنون می شم؟
ممکنه مشکل از پورت USB پی سی باشه. من وقتی به پورت Front Panel میزنم مدام قطع و وصل میشه، اگه گوشی هم Mount کرده باشم دیگه حسابی میره رو اعصاب، مدام مموری رو میبره و بر میگردونه. ما به پورتهای پشت سیستم (پورت خود Mainboard) که میزنم مشکلی نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط meha
دوستان به یک مشکل عجیب برخوردم!یکی از دیگه دوستان هم توی ورژن 26 همین مشکل بوجود آمده براش
وقتی گوشی رو میخوام شارژ کنم ساعتی شاید 5 درصد جلو بره
ولی با USB شارژ میشه
مشکل از چیه!؟کمک
من باتری تقلبیم داشت خالی میشد، به GPRS هم وصل بودم، زدم به USB اما آخرش باتریم خالی شد:31: زودی زدم به شارژر و سرعت شارژم بالا رفت.. دلیلش هم فکر کنم اختلاف شدت جریان بین جریان گرفته شده از شارژر و USB باشه. مسلما آمپراژ شارژر از USB بالاتره. با شارژر هم مدت کمتری طول میکشه تا فول بشه. من 0 تا 100شو گرفتم همون روزای اول 2h:15min طول کشید:31: دیروز هم باز تست کردم 2:30 شد :41:نقل قول:
دوست عزیز اگه به صفحات قبلی مراجعه کنی دوستان کامل توضیح دادن. اگه حوصله خوندن همه صفحات رو نداری میتونی Search کنی و فقط اونایی که نیاز داری بخونی:20:نقل قول:
سلام می خوام این گوشی بگیرم، می گن دو نوع پک داره،یکم توضیح بدین ممنون می شم؟
دوستان من وقتی کار زیادی از گوشی میکشم باتریم داغ میکنه اگه بیرون هم باشم توی این هوای گرم دیگه بدتر.. حتی چند بار هم ریست شده:41: میدونم که از گرماست، چون با فشار خیلی خیلی بیشتر زیر کولر خیلی عالی و بی مشکل کار میکنه..
قدیما با باتری تقلبیه خیلی اینجوری میشد، اما دیگه ازش استفاده نمیکنم، ممکنه باتریه به سیستم آسیب زده باشه؟:41:
تو رو خدا کمکم کنییییییننن:41:
نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی یکی از بچه ها (خودش میدونه :دی) با ستیو کلی دانلود میکرد (با این طرحهای به اصطلاح طلایی)
هیچی ستیوش خراب شد ! الان نمیدونم درست شده یا نه !
اگه خودش میاد تو تاپیک جوابشم بده خواهشآ :دی
Santamove
X10 فول پک بیشتر تولید سونی اریکسون رنگ گوشی مشکی هستش
شامل
گوشی X10i
مموری 8 گیگ کلاس 6 ساخت تایوان
هنزفری MW600بلوتوث ساخت مالزی همراه با ولوم لمسی و با ایرفون کپسولی
هنزفری سیم دار
شارژر با کابل دیتا
کیف نسبتا چرمی
فرهوده قیمت جدید پک کامل و ناقص رو میزاری؟ممنون.
نقل قول:
قیمت پک عادی باید 50 تومن ارزونتر باشه
من فقط قیمت فول پک رو دارم 546000 تومان
یکی از دوستانم چند روزه پیش کیش رفته بود در تماس تلفنی که داشتیم قیمت فول پک این گوشی در کیش 520000 تومان قیمت گرفته شد
از قضا منم این دوستمون رو میشناسم :دینقل قول:
ازش پرسیدم گفت گوشی مشکل نرم افزاری پیدا کرده :دی و هنوز نرم افزاری که بشه باهاش فلش کرد طرفای محل زندگیش نیومده :دی
اشتباه از خودش بود. از گوشی یه عنوان تراکتور استفاده کرده بود :دی
/
خب برگردیم به تاپیک
X10 برای AT&T دارای 8 گیگ آنبرد و 2 گیگ داخل جعبه ست ...
AT&T قصد نداره به عنوان اپراتور سوم و به صورت شراکتی با سپاه وارد ایران بشه؟:دینقل قول:
X10 برای AT&T دارای 8 گیگ آنبرد و 2 گیگ داخل جعبه ست ...
سهامش هم 51 به 49 باشه:دی
ولی جدی این at&t چه خرش میره بد پدر:دی همه برندا سر و دست میشکونن براش!
نه بابا تو press release اشتباه تایپی بود 8GB onboard کجا بوده!!!!
به جای 8GB ما ، 2GB باهاشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]