من تهرانم 128 دارم....نقل قول:
سرعت شبها کلا نصف میشه..صبحها 105 دانلود میکنه شبها 55 .
وهمچنین پینگ زیاد میشه چون من بازی کانتر میکنم ...صبحها پینگم 90 شبها بالای 150
Printable View
من تهرانم 128 دارم....نقل قول:
سرعت شبها کلا نصف میشه..صبحها 105 دانلود میکنه شبها 55 .
وهمچنین پینگ زیاد میشه چون من بازی کانتر میکنم ...صبحها پینگم 90 شبها بالای 150
من بيشتر دانلود ميکنم و بازي اصلاٌ نميکنم.نقل قول:
توي سايتش در مورد شبانه رايگان چيزي ننوشته. ساعت شبانه رايگان چند تا چنده؟ اگه شبانه رايگان داره؟
اگه ميشه در مورد سرويساش يه توضيحي بديد.
تو سايتش نوشته 3 گيگ و 8 گيگ و ... بدون محدوديت زماني. يعني تا هر وقت که 3 گيگ تموم بشه سرويس وصله و ماهيانه و ... نيست؟
دقيقاً سرويس شما چيه و ماهي چقدر پرداخت ميکنيد؟
خيلي ممنون
شبها که از ساعت 1 شب الی 6:59 دقیقه بامداد رایگانه . هر چی دانلود کنی سود کردی !نقل قول:
سرویسای 128 الان pul_h1 داره pul_hu داره
h1 هشت گیگ در ماه حجم داره برای دانلود ماهی 26 تومن
hu سه گیگ داره ماهی 16 تومن.
اگر روزهای باقیمانده تموم بشه و حجم داشته باشی سرویس تموم میشه..
اگر هم روزها مونده باشند مثلا روز 13 حجمت تموم بشه بازم سرویس تموم میشه مگر اینکه بری حجم بخری .
اینم عکس سرویس من الان گرفتم آپلود کردم که با قسمت مدیریت سرویس هم آشنا بشینقل قول:
دقيقاً سرويس شما چيه و ماهي چقدر پرداخت ميکنيد؟
اون دایره سمت چپ ترافیک مونده رو میزنه و دایره سمت راست روزهای باقی مانده رو میزنه هر کدوم از اینا
تموم شه سرویس تموم میشه.
الان من تو این 6 روز 2 گیگ از حجمم استفاده شده و باید طوری تنظیم کنم که حجم زودتر از روزها تموم نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون كه كامل جواب داديد،
من الان اكو 128 شاتل دارم، تا حالا سرعت دانلود شب و روز اكثراً بالاي 60 بود. ولي از امروز برگشته به 17 كيلوبايت. اگه درست نشه احتمالاً ميام پارس آنلاين.
==» فقط يه سؤال:
سرعت شبانه براي همه 128 هاي پارس آنلاين تقريباً 55 هست يا شانسيه و ممكنه خيلي پايين تر باشه؟
وضعيت قطعي و پشتيباني و ... چطوريه؟
من تهرانم و منطقه مخابراتي حكمت شعار (7789) هستم.
شبها حداقل 55 هست ....نقل قول:
بعضی سایتها 105 شبها هم دانلود میشه...
یادمه ساعت 2 شب بود تو یه سایت دانلود ویدئو موزیک ...دانلود کردم دیدم سرعت 105 کمتر نمیشه...
تا صبح حدود 30 تا ترک شو جدید ازش گرفتم ..
شانسی اینجوری میشه یهو میبینی 2 شب سرعتت همون سرعت روزه....
قطعی اصلا اونجوری قطعی نداره که بخاد پشتیبانی هم بکنه.
یعنی تا حالا نشده من تو این 1 سال چند ماه زنگ بزنم بخاطر قطعی شکایت کنم بهشون..
چون اگرم بود چندباری زیر 10 بار تو این 1 سال و 2 ماه اونم هر سری حدود 1 ساعت الی 2 ساعت قطع شد..
اگی میخای بیای پارس آنلاین با خیال راحت بیا ..
واسه منم دقیقا اینجوری شد .:puke:.دوستانی که قبلانا داشتن همیشه شبا سرعتش اینجوریه؟؟:blink:نقل قول:
یعنی اصلا اامید نداشته باشیم که درست میشه؟؟
الان که دیگه انلاین نیست به نظرم باید افلاین باشه:31:نقل قول:
آقا مطمئنی؟ من چند روز پیش هم این خبر رو توی همنی تاپیک خوندم ولی تست کردم دیدم کم میکنه!نقل قول:
ساعت 5:30 زدم ریست کردم مودم رو که توی گزارش مصرف یه جدید ایجاد بشه از این تاریخ ، بعد تا 7 گذاشتم دانلود بعد دیدم که توی گزارش مصرف هم «ترافیک دریافتی رایگان» یه کمی نوشته و خیلی هم «ترافیک دریافتی» ... :41:
ینی یه نیم ساعتش توی رایگان بوده و بقیه اش توی ساعت های غیر رایگان بوده ... :19:
برای من که از اولش شبا اینطوری بود ، و البته شب های ماه رمضون بدتر ...نقل قول: