سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
Printable View
سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
سلام . دوست عزیز شما خودت استاد مایی ولی من این رو تجربه کردم و خواستم بگم .نقل قول:
مخابرات تنها بدی که داره این است که هی پشت سرهم IP عوض میکنه . شما اگر داری یک فایل بدون رزیوم دانلود می کنید IP عوض بشه خوب بدجوری ضدحال است ! درسته !؟:27: به نظر من مخابرات با این قیمت مفتی که داره میده این بدترین مورد و ضعف وی است .
این هم تست من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fبچه ها من سر آقا فیله رو می خوام بشکونم ولی با p r o x نمیشه.شما با عمو فیلتون چیکار می کنید؟
مشکلی دارید یا نه؟
فک کنم با این اینترنت با عمو فیله نمی شه کاری کرد
اولا شایعه درست نکن هر کس از هرجا اینترنت داشته باشه اگه آی پی استاتیک نداشته باشه با هر قطع و وصل شدن آی پی عوض میشه چون آی پی دینامیکه نه استاتیک حتی خود حضرتعالی هم با وجود این که از پیشگامان کویر سپنتا سرویس داری این داستان صادقه.نقل قول:
معنای این حرف اینه که اگه کسی 3 روز یا 30 روز یه کله آنلاین باشه و قطعی نداشته باشه آی پیش عوض نمیشه.
دوم این که اینجا کویر یزد نیست که تست میذاری.
من شایعه درست نکردم . چیز بود که دیدم . من فایل میزاشتم دانلود رزیوم نداشت همه چیز که دانلود کرده بودم پرید . پرسیدم بهم این گونه گفتن . اگر اشتباه می گویم ( این چیزی که به من گفتن ) خوب من معذرت می خوام . :20:نقل قول:
آقای reb شما که نت پارس آن لاین دارین چرا می یان اینجا؟؟ این امضاتونم دل ما رو می سوزونه
این نتیجه دروغ است فقط بدونین که اسپید تست رو هم میشه دور زد
هویجوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
اقا من امروز واسه adsl مخابرات ثبت نام کردم گفتن وصل شد خودشون تماس میگیرن
من میخوام یه مودم adsl که با با مخابرات جور در بیاد و قیمتشم مناسب باشه بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟
یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این adsl از ف ی.. ش ک ن استفاده کنیم یا از v p n تابلو میشه یا مشکلی نداره؟
فروم یک مکان عمومیهنقل قول:
خواهش میکنم یه مقدار رعایت کنید.
ضمنا اگه از اون امضاها میخوای بیا پیش خودم.:27:
کسی هست که 64 رو گرفته باشه ! سرعت اپلودش چنده 32 یا 64 !
یا اصلا 128 128 هست!!!!!
از دوستان خواشمندم از مراکز مخابراتی خود آمار بگیرن که آیا سرویس 64 هم داده میشه ؟!