پك بعدي پس فردا مياد
Printable View
پك بعدي پس فردا مياد
دوستان 1000تومن میدید به کپی ولی نمیتونید 1500 هم بزارید روش اورجینال بگیرید:31: یعنی واقعا کسی هست که بتونه 1000 بده کپی بگیره ولی نمیتونه 2500 بده اورجینال بگیره!!!:13:
دوستان الان سریال قلب یخی هم هست که هر مجموعه اش 1500 تومنه که سه مجموعش میشه 4500 (یعنی سه سی دی که میشه یک مجموعه قهوه تلخ!)یعنی قهوه تلخ نسبت به این سریال 2تومن ارزون تر دست مشتری میرسه (تازه جایزه هم میده!:31:) منظور اصلا مقایسه نیست میخوام بگم قیمت خیلی خیلی منصفانست بخدا حیفه بخاطر 1500 تومن پولی که باید برسه دست تهیه کنندگان و دست اندرکاران سریال میرسه دست یکسری آدم دلال و کپی کار!!!:2:
فقط 1 دقیقه با خودتون فکر کنید ببینید انصافه بخاطر 1500 تومن تو یه هفته حق به حق دار نرسه؟؟؟!!!:13:
(تازه اگه کپی سی دی بگیرید اختلاف فقط 1000 تومنه!!!)
میگم همه مون نکنه سرکار باشیم بعد از این همه پول دادن ....
یه چند وقت دیگه تی وی هم پخشش کنه :27:
رامبو جان همون طور که REGISTERED-USER گفت ببین اول می ارزه واسه این فیلم 75000 تومن خرج کنینقل قول:
بعدشم تو بهتره فکر جیب خودت رو کنی
اگه این فیلم 2 ملیون فروش هم داشته باشی اگه حساب کنی می شه 150 ملیارد تومن
واسه این فیلم اگه خودشون رو هم کشته باشن نهایتا 1 ملیارد خرج کردند
من که تا حالا 3 پک اون رو گرفتم اصلا راضی نبودم
به نظرم کار های قبلی مدیری خیلی بهتر از اینه(منم از طرفداران مدیری هستم)
ولی اگه هدف فیلم فقط پول در آوردن باشه نه رضایت بیننده همون بهتر که کپیش خریده بشه
بهتره دعوا هم راه نندازید
هر کی خواست کپی بخره هر کی هم خواست اورجینال بخره ،ما که از این جا به بعدش کپی می خریم (چون اگه بقیه ی مجموعه هاش هم مثل این چند مجموعه ی اول باشه اصلا نمی ارزه 75000 تومن خرجش کنیم )
البته همون طور که گفتم از این به بعد من فقط 10 پکش رو می خرم
نقل قول:
دانلود هم نمیشه بکنیم؟: دینقل قول:
خدا وکیلی من لاست رو کلا خریدم 20 تومن (یادم نیست . تخمینی گفتم. ) اونوقت اینو بخرم 75 تومن؟؟؟!
البته تا الان 10 تومنش رفته.
با اون 75 تومن میرم گواهی نامه موتورم میگیرم:27:
سعی میکنم بخرم.اگه عین آدم دی وی دیشو تو شهر ما بیارن
به زودی بیشتر کارگردان های برجسته ی صدا و سیما به قسمت سینما خانگی رو می آورن چون:
1. اجازه کار باز بهشون نمی دن
2. سعی در سانسور شدید کارهاشون دارن
3. به حقوقشون احترام نمی زارن
و... که اگه بخوام بگه یه 5، 6 صفحه می شه
به زودی با اینکارشون که باعث خراب شدن سینما شدن ، باعث خراب شدن وضع صدا و سیما هم می شن !
ببخشید،این شعر هستش دیگه؟!نقل قول:
باز که دوباره بحث کپی کردن و نکردن شروع شد!
هر کی خواست اورجینال میخره هر کس هم خواست بی فرهنگیش رو برسونه واسه کپی رایت ارزش قائل نشه بره انقدر کپی کنه تا....
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
گفتم لیریک دیگه!نقل قول:
منظورت چیه؟!
تایید میشه هر کی خواست ارجینال میگیره هر کی هم نخواست دانلود میکنه یا کپی میگیره! بحث نداره دیگه...
:31::27:
بوتر پدر سوخته. میدهم پدرت را در بیاورند، نظم و امنیت یاهو را بهم می زنی ، مارا بوت می کنی تا یاهو را بی کفایت جلوه بدهی، یاهو را بی کفایت جلوه می دهی پدر سوخته می دهم پدر پدرسوخته ات را ه ک کنند پدر سوخته
رپ همینه بزرگوار قافیه نداره که...نقل قول:
ببخشید،این شعر هستش دیگه؟!
ولی دست هیچکس درد نکنه:27:...
چون پستو ویرایش کردم نتونسم نقل قول بگیرم ولی خدمت اون دوستمون که گفته جایزه ها سرکاریه و....بگم که بله خیلی از اینا سرکاریه...ولی بعضی ها که در صدا وسیما وسازمان بازرسی و...تبلیغ یا ثبت میشه دیگه نمیتونه سرکاری باشه...اگه بخواد هم نمیزارن:31:...
اون جایزه دستمال هم که فرمودین 27همین ماه قرعه کشیشه...(میدونم ربطی به تایپک نداشت ولی خب جایزه ها هم بخشی از انگیزه مردم براخرید این سریاله!!!!!!!!!!!!