آره ، هر سال بدتر از پارسال.:27:نقل قول:
كسي ميدونه من ديپلم فني و حرفه اي دارم ميتونم مدرك پيش دانشگاهي بگيرم ؟ چطوري ؟ چقدر طول ميكشه ؟ بايد چيكار كنم ؟
ممنون:11:
Printable View
آره ، هر سال بدتر از پارسال.:27:نقل قول:
كسي ميدونه من ديپلم فني و حرفه اي دارم ميتونم مدرك پيش دانشگاهي بگيرم ؟ چطوري ؟ چقدر طول ميكشه ؟ بايد چيكار كنم ؟
ممنون:11:
اره میتونی بگیری.نقل قول:
باید بری آموزشگاه بزرگسالان که پیش دانشگاهی داشته باشه.
دروس پیش دانشگاهی رو انتخاب واحد میکنی، اگه کلاس داشت سر کلاساشم میری، میتوین سبیل اساتیدش رو هم چرب کنی :46: امتحان بدی و مدرک بگیری.
ممنون. شما خودتون پيش دانشگاهي داريد ؟نقل قول:
مطمئنيد كه ميشه؟ يكي از دوستان گفتن بايد تغيير رشته بديد !:41:
نه من پیش ندارم.نقل قول:
دیپلم هنرستان دارم و همون سالی که فراگیر پیام نور کنکوری شد و دیگه با مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام میکرد واسه پیش علوم انسانی اقدام کردم.
تغییر رشته همینه که میرید مدرسه بزرگسالان ثبت نام میکنید و دروسش رو میگذرونید.
یعنی چی کامپیوتر نمیگیره؟ مطمئنید رشته کامپیوتر نداره؟نقل قول:
و سوال دیگری آیا دروسی که در دانشگاه آزاد پاس بشه میشه در علمی کاربری ترمی تطبیق زد؟
دوستان کارشناسی کی میاد ترمی برج8؟
تا کی وقت داره برای فارغ تحصیلی؟!
سلام
دوستان دفترچه دانشگاه جامع علمی کاربردی مقطع کاردانی به کارشناسی معمولا در چه تاریخی می یاد و چه زمانی امتحان برگذار می شود
ممنون
بچه ها يه سوال دارم در مقطع كارشناسي ارشد چه رشته هايي داره اين دانشگاه ؟
ربطي به ليسانسي كه داري داره رشته هاي فوقش منظورم اينه مثلا من صنايع غذايي خوندم چه رشته هايي براي فوق داره و ميتونم تو رشته اي مثل حقوق شركتش كنم يا حتما بايد زير مجموعه رشته خودم باشه ؟
هزينه هاش چقدره ؟
من شنديم علمي كاربردي فوق نداره و قراره تازه امسال اونم براي رشته هاي كشاورزي و اينا بياره درسته ؟
مثلا من ميتونم رشته it شركت كنم ؟ در مقطع فوق منظورمه ها
نقل قول:معمولا آبان ماه دفترچه ها میاد و دی آزمونش هستنقل قول:
علمی کاربردی فعلا ارشد نداره.نقل قول:
.
تا کی وقت داره که کاردانی را تمام کنی و فارغ تحصیل بشی برای ثبت نام کارشناسی علمی کاربردی؟نقل قول:
من این ترم را دارم و ترم بعد هم معرفی به استاد میتونم شرکت کنم؟!
الان آزادم