شما برو تو تایپک رشته های دانشگاهی یه نگاهی بنداز:46:نقل قول:
Printable View
شما برو تو تایپک رشته های دانشگاهی یه نگاهی بنداز:46:نقل قول:
یکی این تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد رو یه توضیحی میده ؟؟
بالاخره اینا که میرن دولتی چطوری جاشون تو ازاد پر میشه ؟
نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 1388 ساعت 10 صبح روز پنج شنبه 12 شهریور ماه
بر روی سایت اعلام خواهد شد.
تو این دنیا از من بدشانس تر کسی نیست. میبینید که این همه میگن فرزندان شاهد وجانباز این همه سهمیه دارن چشم بسته وارد دانشگاه میشن حالا ببینین که برای قبولی در انتخاب اولم به من 200 تا نمره اضافه نداده.
خدا از این ها نگذره که به من هم ظلم میکنن . من چاره ندارم که بمونم واسه سال بهد چون اون انتخاب اولم رو با هیچ رشته ای حتی با مهندسی برق شریف هم عوض نمی کنم . شکایت هم رو می دم هرچند امیدی نیست که حل کنن. انشااله وقتی که سال بعد بی منت بدون سهمیه قبول شدم آبروی هرچی بنیاد شهید ودانشگاه آزاد رو میریزم .
تو انتخاب دوه هم بدون اعمال سهمیه قبول شدم
:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میشه هم در مورد دانشگاه شهر ری توضیح بدیدنقل قول:
و هم در مورد رشته ای که قبول شده (کاردانی مخابرات)
ممنون
بچه ها هزینه رشته های روانشناسی حدودا ترمی چنده؟
یکی زحمت بکشه بگه تکمیل ظرفیت چجوریه؟ زمانش کی هست؟ کجا باید بریم؟
به همون دانشگاه باید مراجعه کنی... چند روز بعد از ثبت نام! اینطور که یادمه !نقل قول:
کسی میدونی برای رشته عمران یا الکترونیک یا کامپیوتر دانشگاه آزاد تبریز باید چه ترازی آورد؟
پسر خوب بزار روشنت کنم . اینطوریکه تو فکر می کنی نیست . وقتی تو کارنامت جلوی انتخاب رشته ی اولت نوشته تراز آخرین فرد قبول شده مثلا 6100 یعنی پایین ترین ترازی که باید داشته باشی تا بتونی با کمک سهمیه جانبازان اون رشته رو قبول شی 6100 . یعنی این تراز 6100 متعلق یه فرد بدون سهمیه نیست . واسه آخرین نفریه که با سهمیه جانبازان قبول شده . پس تو 200 تا تراز با آخرین فرد قبول شده فاصله نداری ، بلکه این فاصله با آخرین فرد قبول شده با سهمیه است . ممکنه ترازت حداقل 800 تا 1000 تا فاصله داشته باشه با آخرین فرد قبول شده ی بدون سهمیه .نقل قول:
بای ...