دلتون بسوزه من از ارومیه نسخه کاملشو 7تا دی وی دی 6 تومان گرفتم!!
Printable View
دلتون بسوزه من از ارومیه نسخه کاملشو 7تا دی وی دی 6 تومان گرفتم!!
یه سوال داشتم !
مکس پین 3 دقیقا کی میاد؟:دی
این که ربطی به مکس پین نداشت ! اشتباهی بایزو خریدینا ! هنوز نیومده:دی
یه نظرم داستان بی نهایت مسخره ای داره ، این اتمسفر و شخصیت پردازی و روایت داستان و .... حتی برای یه بازیه عادی هم افتضاحه ، چه برسه اون بازی مکس پین باشه
به هر حال وقتی میشه کلی آدمو به رگبار بست اونم تو حالت آهسته دیگه چه نیازی به داستان داریم؟
ممد چی میگی؟:31:نقل قول:
به نظر من باید اسم این بازی را یه چیز دیگه میزاشتن ! چون اصلا ربطی به مکس با اون ابهتش نداشت ! اصا مونا کجاست؟ چرا خبری ازش نیست؟ بازی سرتاسر اکشن شده ! موزیکش هم که مزخرفه! یعنی مکس را خرابش کردن !نقل قول:
من این بازی را مکس پین 3 نمیبینم ! اسمشو میزارم Bald useless!:دی
حرف این دوستمونو کاملا تاید میکنم:
نقل قول:
یه نظرم داستان بی نهایت مسخره ای داره ، این اتمسفر و شخصیت پردازی و روایت داستان و .... حتی برای یه بازیه عادی هم افتضاحه ، چه برسه اون بازی مکس پین باشه
به هر حال وقتی میشه کلی آدمو به رگبار بست اونم تو حالت آهسته دیگه چه نیازی به داستان داریم؟
شما چه گیری دادین به این که مکس3 کجا و مکس های قبلی کجا بابا بخدا 8سال برای این بازی زحمت کشیدند دیگه انقدر هم حساس نشید (حاساس نشو حاساس نشو:دی.)
دیگه کم مونده بگین کلا بازی خوبی نیست کما اینکه اینم گفتید
یه نگاهی به امتیاز های بازی بندازید (که حتما نگاه کردید)همه سایتها این بازی رو تحسین کردند درست نیست انقدر ازش ایراد بگیریم ادم میشینه پای بازی میخ کوب میشه به صندلی .
الان نزدیک یه دهه هست که ازمکس 2 میگذره بالاخره باید یه تفاوتی و کمی تنوع در بازی ایجاد بشه دیگه راک استار چیکار باید میکرد که نکرد :گرافیک بالا ,گیم پلی فوق العاده ,داستان قوی و ریشه دار وصداگذاری خوب وموسیقی های تاثیر گذار.
اون چیزی که شما می خواهید فکر کنم MAX PAYNE 1,2 HD Collection باشه نه MAX PAYNE3.
البته شرمنده ها یکم حرفام رو رک گفتم منظور خاصی نداشتم
موفق باشید
گیر ندادیم واقعیت میگیم ! 8 سال زحمت کشیدن؟! به نظر من این بازی را 1 ساله میشه جمش کرد! من نگفتم بازی بدیه ! گفتم اگه به دید اکشن بش نگا کنیم بازیه فوق العاده ایه ولی به دید مکس خودمون نه ! کاملا مضخرفه !نقل قول:
داستان بازی 360 درجه تغییر کرده نسبت به قبلش ! این داستان کجاش فوق العاده است؟ موسیقی بازی هم من به شخصه اصلا باش حال نکردم! فقط گیم پلی بازی بود که منو یه کم یاد مکس 2 انداخت وگر نه بقیه افتضاح!!
Rockstar میتونست خیلی بهتر از اینا این بازی را بسازه ! به نظر من و خیلی های دیگه راک استار این بار بازیو خراب کرد و اون چیزی که فن های بازی میخواستن را نتونست بسازه ! ولی با این حال من راک استار را تحسین میکنم !
فکر کنم که دیگه همه این بازی رو انجام دادیم رفت
نتیجه------> بازی خوبیه ولی داستانش نسبت به مکس پین مزخرف و نسبت به یک بازی تازه خوب
دوستان من رفتم بگیرم گفت 3تا DVD9 هست 7 تومن
ما که اخر نفهمیدیم هرکی یه حرفی میزنه
میخواستم بدونم واسه شما چنتا دی وی دی هستش؟
مکس پین چند تا فاکتور داشت که ار بازیهایه هم سبکش متمایزش میکرد اما چیزی که از همه مهمتر بود فضای بازی بود ...منظورم اینه که فضای بازی یه فضای سرد و غمگین بود و البته تاریک که با شخصیت مکس همخونی کامل داشت مخصوصا تو نسخه اول بازی ...
نه تو آفتاب برزیل با موزیک سامبا!
این اشتباه رو در مورد بازیpray هم مرتکب شدن که خواستن doom رو بیارن تو یه محیط دیگه که البته گند زدن ولی حداقل اسمش doom 4 نبود اسمش pray بود و خاطرات گذشته رو خراب نکرد!!!
من که اصلا از بازی کردن این بازی لذت نبردم مکس هم حیف شد تنها چیزی که تو این بازی شبیه قبله دیالوگای مکس پینه همین!