با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد
Printable View
با برنامه مكس بلاست 5 يك بار ZERO FILL فول كنيد
اما این هارد 500 گیگا بایتی من در biosهم شناسایی نمیشه آن وقت چطوری با مکس بلاست فرمتش کنم؟!-میشه توضیح دهید؟نقل قول:
سلام. من مدارو درست کردم و با روشی که تو فایل PDF بود تستش کردم جواب میداد ولی وقتی هارد رو بهش وصل میکنم و ctrl+z میزنم علامت یه فلش میاد
→.کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام اولا نباید سریع شروع به آپدیت فریمور کرد چون ممکن است در هنگام فریمور به هارد و اطلاعات اون آسیب برسه اولین کاری که باید بکنین تهیه یه کابل آی دی و یا اگه ساتا بود کابل دیتا ساتا و همینطور از اتصال صحیح کابل برق به هارد اطمینان حاصل کنید در صورت حل نشدن مشکل می تونید فریمور را آپدیت کنید
دوستان کسی هست که دستگاه رو درست کرده باشه سالم باشه دیگه نخواد؟
سلام
من یک هارد maxtor 500gb مدل diomond 22 داشتم که اواخر سرعتش پایین اومده بود و ویندوز ها رو(هم سون و هم اکس پی)بیشتر 4 ساعت طول میکشید و جدیدا هم که وقتی هارد رو وصل میکردم سیستم ریست میشد یا این که ارور صفحه آبی میداد
من اومدم با کمک آموزش هایی که رفیقمون توی صفحه اول همین تاپیک گذاشته فریم ور هاردم رو آپ دیت کردم ولی بازم ریستارت میکرد
اومدم درایور c یعنی درایوی که توش ویندوز نصب بود رو فرمت کردم و مشکلم برطرف شد
آقا خیلی نوکرتم به مولا , یارو که هارد تعمیر میکرد میگفت 22 تومن میخاست بگیره برا آپدیت و 50 تومن هم میخاست بپیره برای بازگردانی اطلاعاتم
آقا من این 70 تومن پول رو مدیونتم خیلی خیلی آقایی
MJHamedعزیز سلام
به خواست خدا هارد من هم احیا و آپدیت گردید
از زحمات شما متشکرم
سلام منم یه همچین مشکلی دارم یعنی یه هارد قدیمی مکستور دارم با حجم 120گیگ که روی بعضی سیستمها شناسایی میشه و روی بعضی دیگه من جمله سیستم خودم نه!!!!!!!!!!
مدلش اینه STM901203OTB3E1-RK یا STM901203OTA3E1-RK
اینارو از روی سایت سیگیت پیدا کردم می خوام ببینم میشه واسه این هارد کاری کرد که روی همه سیستمها شناسایی بشه؟
وقتی به سیستمی که قراره شناسایی نشه وصلش میکنم چراغش روشن میشه ولی چشمک زن و یه صدای بوق مداوم میاد بیب -بیب- بیب ...:31:
هارد خوبیه خیلی ازش کار کشیدیم و تا حالا آخ نگفته حیفه اگه نشه کاری واسش کرد
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
من 3 عدد هارد اینترنال دارم .یکی 300 گیگ .دومی 1 ترا و سومی 2 ترا.این 2 ترا را هفته پیش خریدم.
ولی مشکل من این است که وقتی هارد دو ترا را وصل میکنم هارد 300 گیگ اصلا توسط بایاس شناسایی نمیشود.یعنی کلا ویندوز نمیشناسد.وقتی هارد دو ترا را درمیارم هارد 300 گیگ شناسایی میشه.این در حالی است که هارد سیصد گیگ با هارد 1 ترا کاملا شناسایی میشه.در ضمن هراد دو ترا و یک ترا هم با هم شناسایی میشند.مشکل وقتی است که هارد دو ترا و هارد 300 گیگ با هم نصب میشند.در این حالت انگار نه انگار که هارد 300 گیگ نصب است و کلا شناسایی نمیشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟در ضمن همه پرتهای ساتا رو امتحان کردم.
با سلام
میشه یکی به من بگه که قیمت این دستگاه PC-3000 و RS232 to TTL چنده و چجوری میتونم بخرمش
با تشکر فراوان