تلویزیونتون چیه؟نقل قول:
چون مال من رو 12 بیت ست میشه
مثل اینکه با تلویزیون های سونی مشگلی نداره ولی در عوض با پاناسونیک و چند برند دیگر مشگل داره اینو تو فروم خود وسترن نوشته بودند کاربر ها
Printable View
تلویزیونتون چیه؟نقل قول:
چون مال من رو 12 بیت ست میشه
مثل اینکه با تلویزیون های سونی مشگلی نداره ولی در عوض با پاناسونیک و چند برند دیگر مشگل داره اینو تو فروم خود وسترن نوشته بودند کاربر ها
مال منم با این فریم ویر جدید رو 12بیت نمیره. ال سی دی من مدل ال جی lh70 هستش. فریم ویر 1.02 که بود رو 12 بیت میرفت حالا نمیره
من سرعت منوهام بیشتر شده . دیگه این ریموت کنترلش نمیره رو مخ آدم . اما یکی 2 تا DVD داشتم که رو منو هاش گیر میداد اونارو هنوزم گیر میده و نشون نمیده . یکبارم که بعد از آپدیت قاط زد اصلا هیچ DVD رو نشون نمیداد که خاموش روشن کردم درست شد . اما این 12 بیت رو هنوز تست نکردم . در اولین فرصت تست میکنم و نتیجشو مینویسم براتون .
دوستان عزیز ،
من تلویزیون A650 سامسونگ دارم به همراه سینمای خانگی آن گه متاسفانه سینمای خانگی فقط از Avi ساپورت میکند ، و من دنبال دیوایسی هستم که بتونم آرشیو فیلم های HD خودم را که روی هارد اکسترنال امن هست از تلویزیون نگاه کنم .
نظر خودم WD TV LIVE HUB هست ، چندتا نکته میمونه :
1 - با اتصال کابل HD از دیوایس به تی وی ، هم صدا و هم تصویر منتقل میشود ؟ و یا برای صدا باید از درگاه دیجیتال صدا استفاده کرد ؟
2 - برای دیدن زیرنویس فیلم با WD TV LIVE HUB ، مشکلی نیست ؟! srt , sub را ساپورت میکنه به همراه فیلم ؟!
اولا که منظورتون از دیوایس همون device هست یعنی دستگاه?
دوما مگه wd tv hub وارده ایران شده؟
سوما بله می شود منتها شما صدا ها رو بصورت استریو دریافت می کنید برای دریافت صدای 5.1 باید از کابل اپتیکال یا همان فیبر نوری استفاده کنید
چهارما اون زیر نویس ها رو ساپورت می کنه مشگلی نیست منتها مثل wd tv live مشگل گ پ ژ چ بصورت جدا نوشته می شود.
سوالی بود در خدمتم
اگر مدل HUB در بازار هست آدرسی چیزی بدهید ما نیز ابتیاع کنیم.
دقیقا همینطوره تی وی پاناسونیک هستش ولی خوب چرا فرمت mpeg رو اینطور پخش میکنهنقل قول:
سلام بچه ها
من شنیدم با این دستگته میشه از روی یه فلاش به فلاش دیگر برنامه ها رو کپی کرد مخوام بدونم اینکارو انجام میده
یا میشه فایلهارو پاک یا جابجا کرد ؟ :5:
بله من مدل لایو دارم و تمام این کارها رو انجام میده.نقل قول:
دوستان من دیروز این دستگاه را خریدم اما کابل hdmi نداشت .
مال شما هم این کایل را نداشته ؟گارانتی سازگار هم بود.