آخه من چند روزه خونه نیستم ، اگر هم دانلود کنم نمی تونم بریزم تو گشوی امتحان کنم ... ولی سعی می کنم هر چه سریعتر اینکار انجام بشه .
آخه من چند روزه خونه نیستم ، اگر هم دانلود کنم نمی تونم بریزم تو گشوی امتحان کنم ... ولی سعی می کنم هر چه سریعتر اینکار انجام بشه .
عزیز سرعت پردازنده ی این گوشی معلوم نیست، گوشی های حرفه ای فقط پردازندشون معلومه.نقل قول:
سلام، سرعت پرازنده ی گوشی چقدر هست؟
این یست جناب kalepook هستش :نقل قول:
مموری که من دیدم همین بودش . با این تفاوت که 8 گیگ بود . کاورش بجای این تیکه های بنفش ، فکر کنم طلایی بودش و همین کلاس 4 بودش .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3772480&postcount=579
همونطور که kalepook عزیز گفت میکرو اس دی توشیبا کلاس 4 بالاتر اصلا نداره . یه هولوگرام گارانتی هم چسبونده بودن روش .
فعلا که با مال خودش سر میکنم تا بعد که حتما یه حلزونی بگیرم که فکر کنم باید برم سراغ دسته 2 رنیور یا ویوتی چون تو کل علاالدین فابریک دسته اولش رو کسی نداشت . فقط اگه تونستین راهنمایی کنید از کجا گیرش بیارم .نقل قول:
2. منظورتون اینه که هندزفری بخرید یا نه؟ اگه این باشه به نظرم فعلا با هندزفری خودش کار کنید شاید مشکلی نداشتید باهاش (چون من که مشکلی نداشتم) بعدا اگر خواستید یه دونه دیگه بخرید.
:13:درسته قهوه ای هستش .درست توجه نکرده بودم تالا . ولی بازم فکر کنم این بهتر باشه . آخه مشکیش ساده و سنگین هستش . کسی ندونه فکر میکنه آدم حسابییم :31: ولی قهوه ای دور قرمزش بیشتر جوانانه هست :40:نقل قول:
من رنگ سیاه رو دوست دارم (جسارته ولی اون سیاه دور قرمز که میگید قهوه ای دور قرمز هست. اینو میگم تا موقع خرید اشتباه نکنید و بعد از رنگش خوشتون نیاد، من خودم وقتی خریدم رو باکسش نوشته بود VANDYKE BROWN که همون قهوه ای دور قرمز هست، ولی من سیاه سیاه رو دوست داشتم به یارو هم گفتم میگفت نه سیاهه!!! دیگه گفتم بیخیال و باز کردم دیدم قهوه ایه! :دی دیگه بعدش هیچی نگفتم.)
ممنون
من همین قهوه ای با نوار قرمز رو دارم ، خلی خوشگل تر از عکسش هست .
الان بالاخره برگشتم خونه ... دارم دانلود می کنم نقشه رو .
دوستان ، نقشه رو دانلودیدم و ریزیدم تو موبایل ، تو موبایل سه تا فایل بود دو تا زیپ ، یکی هم جار ... اون جار محترم رو کلیک کردم روش ، حدود 20 ثانیه ای طول کشید تا پنجره نصب شدن بیاد بالا ... ولی بعدش عین باقلوا و بدون ثانیه ای مکث نصب شد ... در واقع فکر می کنم هر چه فایل حجیم تر باشه ، بعد از کلیک کردن باید بیشتر نصب کنی وگرنه زمانی که طول کشید نصب بشه با یه فایل 20 کیلوبایتی فرقی نداشت ... در واقع من اصلا progress bar نمی بینم . نمی دونم کی دقیقا نصب می کنه :دي
من چند تا yes و No میزنم و محل نصب رو انتخاب می کنم و خودش نصب می شود . اجرا هم کرد ، فایلش هم توی گوشی 7400 کیلوبایت بود که بیش از 7 مگ میشه ... پس به نظر من که محدودیت نداره .
احتمالا همون محدودیت کلی هست ولی هر چی گشتم سندی برای این موضوع پیدا نکردم ... ولی احتمالا همین هست .
خواهشا یه چند تا عکس ازکیف گوشی بذارین باتشکر
just as roma
ممنون کوروش جان . خیلی لطف کردی . اگه تونستی ازش چنتا عکس بگیری که دیگه آخرشی .
مرسی داداش
سلام دوستان
این گوشی کیبرد فارسی Qwerty داره؟
بله داره...توی بخش SMS...گوشی را بچرخونید...کیبوردش کامل میشه...نقل قول:
دارم برا کلوچه داری حاضر میشم . چنتا سئوال شاید بیربط .
1- چه فرمتی هست که حجم کم رو با کیفیت خوب بمون بده مثل divx مثلا که البته کوکی بتونه یخشش کنه . در مورد avi من درست متوجه نشدم یعنی اگه سایزش رو 240 در 400 کنیم avi رو درست یخش میکنه .
2- یه برنامه کانورتور معرفی کنید لطفا که بتونه فرمت dat و flv رو به اون فرمتی که بالا ییشنهاد میکنین تبدیل کنه ؟
ممنون