یادمه دوستان یه پچی کوچیک معرفی کرده بودن که تنظیمات گرافیک رو باز می کرد و میشد تنظیمات رو تا اخر بالا برد بدون که اینکه بازی گیر بده.پست اول رو نگاه کردم)شاید ندیدمش!) چیزی پیدا نکردم ممنون میشم لینکش رو برام بزارین.
Printable View
یادمه دوستان یه پچی کوچیک معرفی کرده بودن که تنظیمات گرافیک رو باز می کرد و میشد تنظیمات رو تا اخر بالا برد بدون که اینکه بازی گیر بده.پست اول رو نگاه کردم)شاید ندیدمش!) چیزی پیدا نکردم ممنون میشم لینکش رو برام بزارین.
آقا.من وقتی می خوام Net frame work 3.5 رو دارم نصب میکنم.یه صفحه ای میاد و میخواد تا 60 مگا بایت دانلود کنه.چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اون Net frame work 3.5 که شما دانلود کردید، حجمش زیر 10 مگابایت هستش، باید بذارید دانلود کنه.نقل قول:
من که خودم Net frame work 3.5 کامل (بدون نیاز به دانلود در حین نصب) رو پیدا نکردم.واسه همین مجبور شدم یه فایل 197 مگابایتی رو دانلود کنم تا هر وقت ویندوز عوض می کنم، بدون دانلود نصبش کنم.
آقا لینک دانلودشو میدی.
آقا اين بنچمارك منو ببينيد
هم پچ نصبيدم هم كرك هاي مختلف رو جداگانه تست كردم
هم اون مود گرافيك پست اول رو چاقيدم
درايور 181 رو نصب كردم
توي پست اول بازي ديدم سيستم هاي نه چندان قوي تر از مال من 30 تا FPS دارن اونوقت من خودمو كشتم 18 تا داد
لطفا راهنمايي كنيد.
Statistics
Average FPS: 18.39
Duration: 37.03 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 91%
Video memory usage: 49%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 45
Detail Distance: 45
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
File ID: Benchmark.cli
نصب بازی روی ویندوز اکس پی سرویس پک 2:اگر حوصله این را ندارید که ویندوز سرویس پک3 را نصب کنید مشکلی نیست روش زیر را انجام دهید تا سرویس پک2 شما توسط بازی سرویس پک3 شناخته شود!:1. به منوی start رفته و run را فشار دهید و کلمه regedit را تایپ کرده و بعد از باز شدن پنجره به قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE از آنجا به SYSTEM بعد به CurrentControlSet حالا به قسمت Control و از آنجا Windows کلیک کنید و بعد روی CSDVersion دبل کلیک کنید حالا عدد 200 را به 300 تغییر دهید(این کار برای سرویس پک1 نیز ممکن است!)...حالا با خیال راحت و بدون دردسرهای نصب ویندوز جدید بازی را نصب کرده و حالش را ببرید!!
نقل قول:
سلام دوستان كسي به من بدبخت كمك نميكنه يه كمكي به من كنيد
سلام من یه گرافیک xfx ge force 512 8500 gt دارم دوستان میگن برای این بازی ضعیفه
دست دوی اینو چند بر میدارن؟
چه کارتی بخرم
من از 50 تومن +پول گرافیک قبلی بیشتر نمیتونم بدم
بازی رو از کجا تهیه کردی؟نقل قول:
من از همینجا گرفتم .net داشت نصب کردم به راحتی اومد
چی بگم :41:نقل قول:
2 گیگ رم باس 800
AMD 5200+ X2Dual Core
GeForce 8500 - 512mb