تو که امشب خیلی کمرنگ بودی.نقل قول:
وایسا 4 تا پست بده !:31:
Printable View
تو که امشب خیلی کمرنگ بودی.نقل قول:
وایسا 4 تا پست بده !:31:
شب بخیرنقل قول:
میدونی یاد چی افتادم ؟:27:
تو تاپیک تریبال همیشه همینو میگفتی :10:
من الان احساس میکنم به کمک دوستان حرفه ای تر میتونیم یک آموزش مقدماتی بنویسیم که کار اعضای جدید رو توی روزهای اول راه بندازه.
منم هستم :31:نقل قول:
در خدمتیم
راستی سربازی هادی چی شد ؟
اقای MNAGHASH با انجام دادن quests ها lvl 2 بشو
من الان دارم آموزش مینویسم , ولی سورپرایز هست به کسی نگید :d
خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
شرمنده وقت ندارم :دینقل قول:
لووووول !نقل قول:
دقت نکردی حاجی.
دوستان حرفه ای رو مورد خطاب قرار داده بودم.شامل شما نمیشه !:31:
:19:
یه اشتباهی کردم حالم گرفته شد.
خواب رو کنسل کردم تا با انرژی باقی مونده بزنم یه کاری انجام بده اما 10 دلارمو پس نداد.:19:
شما دیگه این اشتباه منو تکرار نکنید.