ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.نقل قول:
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید :11:
Printable View
ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.نقل قول:
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید :11:
منم عرض کردم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم.نقل قول:
این باعث شد رفتم یکی یکی سایتاشونو دیدم.
خدا رو شکر که پیشرفت کردن،ولی مردم دچار مشکل مودم خواهند شد.مودم خیلیا از جمله مال خودم +2 رو ساپورت نمیکنه.
خب! ساپورت نکنه. مگه ما از +ADSL2 استفاده میکنیم؟نقل قول:
اصلا میدونید فرق معمولی با +2 چیه؟
در دو چیز: اول مسافت؛ دوم سرعت.
ADSL معمولی، حداکثر 8 مگابیت برثانیه سرعت میده. +ADSL2 ، حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه.
خب! حالا خودتون قضاوت کنید. . .
ما تو همین 512 کیلوبیت موندیم چه برسه به اینکه سرعتمون از 8 مگ، بالاتر بره و مودممون ساپورت نکنه.
این حرفهایی هم که شرکتها میزنند، همه کشکند.
فقط میخواند اسمشون قلمبه بشه که مودم های معمولی رو فلان شرکت ساپورت نمیکنه . . .
. . .
موفق باشید :27:
مشکل دقیقا همینه دیگه.نقل قول:
تبلیغ مقایسه سرعت +2 و معمولی که شاتل تبریز توی سایتش گذاشته واقعا شدت این مسئله رو روشن میکنه.
میبینی با چه وقاهتی سرعت 24 رو با 8 مگ مقایسه میکنه؟
مردم میرن میبینن که بعله +2 خیلی سریعتر از معمولیه ولی در حالیکه زمان لازم برای دانلود همین فایل 3 مگابایتی که اینا میگن،با ADSL معمولی 512 و +ADSL2 همین 512 هیچ فرقی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شاتل متاسفنه منطقه ي ما رو پوشش نميده! لايزر داره ميده منطقه ي ما رو!نقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم،توی ایران فقط شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس +2 میده.حالا چرا بقیه+2 نمیدن یا چرا شاتل سرویس دیگه نداره،واقعا نمیدونم.اگه کشف کردین به ما هم بگین.
احتمالا از لايزر بگيرم چون شركت ديگه اي رو نديدم كه ADSL2+ بده
سلام
بچه ها فکر کنم دیگه دارید تاپیک رو به قهقرا می برید ، سرعت ما همینه که هست دیگه ، کاریش هم نمی شه کرد ...
لطفا اسپم نفرمایید
تنکس
داتكي ها اين روزها سرعتتون پايين نيومده ؟ من شنيدم داتك داره پهناي باندشو زياد مي كنه ... من خودم سرعتم كمي كم شده.
میشه لطفاّ در مورد مودم هایی که adsl +2 رو ساپرت نمی کنن توضیح بدین؟
کلا ّ adsl با adsl +2 چه فرقی داره؟؟؟؟؟:17:
بارها تو این تاپیک گفتیمنقل قول:
تو ایران چیزی به نام adsl +2 وجود نداره
ولی چون تفاوتش را پرسیدید میگم
تفاوت ADSL و ADSL2 فقط در حداكثر فاصله مشترك از مركز مخابراتي ميباشد كه در Adslاين مسافت 5 كيلومتر و در ADSL2 حدود 7 كيلومتر ميباشد . همچنين حداكثر ميزان پهناي باند در ADSL براي دانلود8Mb وبراي ارسال 1Mb ميباشد ولي در ADSL2 به ترتيب 2Mb و 9Mb ميباشد.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥