من تفنگم در حین تیر اندازی فکر کنم میشکنه یا یه چیزی تو این مایه ها و پرتش میکنه اونور راه حلی نداره که اون جوری نشه ؟؟؟
Printable View
من تفنگم در حین تیر اندازی فکر کنم میشکنه یا یه چیزی تو این مایه ها و پرتش میکنه اونور راه حلی نداره که اون جوری نشه ؟؟؟
سلامنقل قول:
جوابتون رو دوستان دادند دیگه مشکل چیه ؟
باید r رو بزنید
زمانی که دیگه درست نشه اون پایین یک پیغامی میده
برای اینکه این کار نشه یا دیر بشه باید آپ گرید کنید در قسمت خرید اسلحه
==========
من 73% از بازی رو رفتم الان هیچ ماموریتی ندارم برم جز یک ماموریت که میری جای او دوگروه که در حال جنگ با یکدیگرند یکی از اونها روی نقشه معلومه ماموریتی داره زمانی که من میرم اونجا و اسلحه تحویل میدم و میرم توی ساختمون قبلا که میرفتم طبقه بالا یک در بازی بود و ... الان اون در بسته هست
قبل از این چند تا ساید میشن بود اونا رو رفتم به این امید که باگ از دی وی دی که من خریدم باشه ولی این ساید میشن ها تموم شد و اون در همچنان بستست و من نمیدونم چیکار کنم
پیشنهادی چیزی ؟
مشكل خرابي اسلحه برطرف شدني نيست اون دوستي هم كه گفتن اگه از يه اسلحه زياد استفاده كني گير ميكنه اشتباه راهنمايي كردن اگه Accuracy يك اسلحه پايين باشه اين اتفاق يعني گير كردن اسلحه اتفاق مي افته استفاده زياد از يه اسلحه باعث خرابي اون ميشه براي هميشهنقل قول:
اون دري كه بسته هست اون اتاق نيست اتاق اونطرف پله ها باز هست بايد بريد به اويكي اتاق
وقتي از يه تفنگ زياد استفاده ميكنيد داغ ميكنه و خراب ميشه براي هميشه و راهي هم ندارهنقل قول:
سلام
من اين دي ودي رو تهيه كردم
ولي ناباورانه حجمش در حد 3گيگ است
واقعا عجيب است
آيا نسخه اي كه گرفتم كامل است ؟
اره کامل همه تعجب کردند.:18:نقل قول:
واقعا يوبي سافت رو بايد يك استاد در صنعت گيم سازي تلقي كنيم يك بازي به اين عظمت فقط يك دي وي دي هست اين نشون ميده بازي كاملا بهينه سازي شده بازيهايي نظير توراك كه خيلي ضعيف تر و كوتاه تر از اين بازي هستند 3 تا دي وي دي پر هستند كه 15 گيگ فضا اشغال ميكنه اين نشون ميده يك شركت گيم سازي وقتي اين همه در گيم پلي و گرافيك موفق ميشه و يك بازي موفق ارائه ميده اين موفقيت تصادفي نيست وقتي از يك بازي اول شخص اينقدر تمجيد ميشه تو اين جور مواقع هست كه آدم به حقانيت اين تمجيد پي مي برهنقل قول:
سلام
سلامنقل قول:
اون دري كه بسته هست اون اتاق نيست اتاق اونطرف پله ها باز هست بايد بريد به اويكي اتاق
داخل اون ساختمون در طبقه ی همکف 4 تا اتاق هست 3 تاش بسته هست و یکیش هم برای خروج هست
در طبقه ی بعد هم 2 تا اتاق هست یکیش که همیشه میرفتم و بسته هست و یکی دیگه که اونم بسته هست
کجا رو الان باید ببینم ؟
این دی وی دی رو از کسی که گرفتم که خودش بازی رو تموم کرده
پس مشکل از جای دیگست
لازم به ذکر که من به علت فضای زیادی که سیو های بازی میگرفت و خیلی خیلی هم سیو میکردم یک عالمه از سیو های اولیه ام رو پاک کردم
به هر حال کسی میتونه کمک کنه
خیلی ضد حاله :19:
حجم خود بازی کمه اما تنها بدیه بازی سیوهای بازیه که حجم بالا میگیره.
خوب شما اگه حرفه اي باشي ديگه نياز نيست تند تند Quick Save كني تازه هر بار كه از بازي خارج ميشيد مي تونيد سيو هاي قديمي رو پاك كنيد و چند تاي آخري رو نگه داريدنقل قول:
دلیله اصلی شکستن اسلحه زنگ زدن اوناست که به مرور تو بازی این روند رو مشاهده میکنید