سلام من یک roa پایه گاز سوز دارم که روی حالت گاز سوز دور موتور بسیار افت میکنه مثلا موقع که شتاب و کم میکنم و سرعت کم میکنم
این حالت روی بنزین اتفاق نمیفته
:11::11:
Printable View
سلام من یک roa پایه گاز سوز دارم که روی حالت گاز سوز دور موتور بسیار افت میکنه مثلا موقع که شتاب و کم میکنم و سرعت کم میکنم
:11::11:
با سلامنقل قول:
مشکل جلوبندی 405.
صدای از کمک سمت راست هست که از موقعی که موتور سرد هست و تازه شروع به راه افتن میکنم تا به کوچکترین دست انداز می خوره ثل اینکه از جدای خودش بره بیرون و دوباره جابخوره همچین صدایی میده ولی بعد از اینکه موتور گرم و یا چند تا سرعت گیر رو رد می کنم درست میشه و صدایی نداره .
تا حالا هیچ تصادفی نداشته و تمام قطعات جلوبند عوض شده بجزکمک فنر ، تنظیم فرمون هم شده(توسط تعمیر کار )
و یکی اینکه از همون مشکل صدا سمت راست ، ماشین بسیار خودشو به سمت راست می کشه .
با تشکر
نمیدونم حقیقاتا " ! باید ببری جلوبندی کار ببینه!
كمك فنرها هم ممكنه بعد از گرم شدن كارايي بهتري داشته باشن البته احتمالش ضعيفه. من اين صدا دادن رو چندان با يكدست كشيدن مرتبط نميدونم. تصور كنم دسته موتور بالا(دو سر پيچ) خراب شده و تكانها هم بيشتر بخاطر اون هست كه از سمت راست صدا مياد( اين دسته موتور سمت راست سوار شده) . توپيهاي سر كمك و خرابي طبقها هم ميتونه دليل اون باشه. تا بازديد كامل نشه نميشه دقيق گفت.نقل قول:
صدای از کمک سمت راست هست که از موقعی که موتور سرد هست و تازه شروع به راه افتن میکنم تا به کوچکترین دست انداز می خوره ثل اینکه از جدای خودش بره بیرون و دوباره جابخوره همچین.....
دسته موتورها رو چك كنين و كل جلوبندي رو بايد از نو آچار كشي و بازديد بشه.
سلام دوستان بالاخره این مشکل کم کردن آب رادیات و ایجاد هوا تو رادیاتور که موجب گرم شدن ماشین و .... میشد را حل کردیم. و علتش را اینجا قرا میدم تا شاید اگه خدایی نکرده کسی با این مشکل مواجه شد علتش را بدونه و مثل من بیخودی موتور ماشین را نده دست این مکانیک های ناشی تا داغونش نکنن.
علتش از رگلاتور گاز بود که احتمالا داخلش یه سوراخ کوچیک بود که از بیرون دیده نمی شد و باعث میشد آب و گاز باهم مخلوط بشن و آب کم کنه و شیلنگ ها باد کنه و ... . با عوض کردن رگلاتور گاز حل شد.
به هر حال از دوستانیکه:10: تو این مدت وقت گذاشتن تا منو راهنمایی کنند بینهایت متشکرم:11:
نقل قول:
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟
خب احتمالا زياد مشكل از همان سيستم گاز سوز باشه. ظاهرا استپر گاز سوز هم توي اينها تعبيه شده و ممكنه تنظيماتش با كامپيوتر ماشين هماهنگ نباشه. ببريد پيش يه تيون آپ كه وارد باشه و بتونه با دياگ تنظيمش كنه.نقل قول:
سلام دوستان یکی از آشناهای من یه پژو 405 مدل 84 گرفته میخواست بدونه از کجا باید موتور و بقیه قسمت های اون را چک کنه تا از سالم بودن ماشین اطمینان پیداکنه. منظور من اینه که وقی یه ماشین کارکرده میخریم کدوم قسمت ها را باید کنترل کرد تا بدونیم ماشین عیب یا ایراد خاصی نداره و از نظر موتور و بقیه قسمت ها سالمه و بعدا خرج رو دستمون نمیذاره؟
به نظر من این چیزها بستگی به تجربه آدم داره.
برای خرید خودروی دست دوم ... باید با یه آدم وارد برای بازدید خودرو رفت ، قبل از بنام زدن و قولنامه کردن!
من دیدم میبرن پیش یه بنگاهی .... نظر کارشناسی میده و قیمت میذاره!
یا اینکه میبرن پیش یه صافکار و یه مکانیــک!
من و شما ؛ باید تجربه کسب کنیم تا این چیزهارو بدونیم :)
به نظرم آشناتون بهرته ببره دیاگ بزنه .... حدود 10 تومن میشه فکر کنم! برای 206 که 7 تومن دادیم چند هفته پیش!
همانطور كه جناب سورنا گفتن بايد آدم باتجربه و واردي رو براي چك كردن ببريد. البته هيچوقت 100% وجود نداره و ممكنه بفرض موتور يه ماشين الان خوب كار بكنه اما 1 ماه ديگه رينگ بشكنه و 3 كار كنه و به روغن سوزي بيافته.نقل قول:
سلام دوستان یکی از آشناهای من یه پژو 405 مدل 84 گرفته میخواست بدونه از کجا باید موتور و بقیه قسمت های اون را چک کنه ......
در مورد بدنه اين كار راحتتري هست چون تقريبا هركسي كه كمي فني باشه و چند بار ماشين پيش صافكار و رنگ آميز برده باشه ميتونه تشخيص بده كجا رنگ خورده يا نه. و يا قطعه عوض شده يا نه..البته بازهم اين درصد داره و ممكنه يه ماشين چپي رو جوري بازسازي كرده باشن كه اصلا مشخص نشه.
موقع رانندگي يه سري چيزها مثل سلامت موتور از نظر خوب كار كردن و شتاب و صدا و لرزش معلوم ميشه..جلوبندي و كمكها از نظر كارايي و تنظيم بودن و ادوات برقي و نشانگر ها هم قابل بازديد هست.
اگر پيش يه نمايندگي خدمات بعد از فروش ببريد كه اين چيزها رو چك بكنه بهتره.