چه قدر خوب اونجا با گارانتی اصل و مشکی 430تومنه عالیه.............
دوست من شما از دوربینش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟(میخوام ببینم دوربینش را خوب زدن)
Printable View
چه قدر خوب اونجا با گارانتی اصل و مشکی 430تومنه عالیه.............
دوست من شما از دوربینش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟(میخوام ببینم دوربینش را خوب زدن)
بعلاوه این imei را تو سایت numbering چک کن بهت می گه گوشی اصلی هست یا نه ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز این جا کلوپ N82 هست مثل اینکهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من در مورد اون شارژر همراهت توضيح ندادي. چند و از كجا ؟ چند بار شارژ ميكنه ؟
آه راستی من امروز من اومدم تا این را بگم
شارژر من چینی بود و مارک نوکیا داشت
من دوبار فوا شارژ کردمش که حدود2 ساعت طول کشید
و هر دفعه یکبار بیشتر شارژ نکردم گوشیم را
چون لازم نشد ولی فروشنده می گفت می تونه تا 2 با فول شارژ کنه
اما خوب دوست عزیز منم باید یکی دیگه بگیرم چون امروز هم این شارژ و هم او ن اسپیکر همراه که گفتم هر دو تاش خراب شد
اسپیکر را خواهر زادم داش بازی می کرد که اومدم دیدم دو تا اسپیکر را هم از جاش در آورده بیرون
هم چنین این شارژر را هم شکونده
شرمنده
چون من فردا کنکور دارم نتونستم زود تر جواب بدم
امروز 5 صفحه این تاپیک رفت جلو و بیشترش هم پست های بیهوده بود.
چرا بحث های خارج از موبایل رو می کشونید اینجا ؟ که مجبور شیم تاپیک رو پاک سازی کنیم؟
از دوستانی که قوانین رو رعایت می کنن کمال تشکر رو دارم.
مجتبي جان ما كه هر چي ميگيم فك ميكنن باهاشون پدر كشتگي داريم زحمت پاكسازي رو بايد بكشي
اميدوارم موفق باشينقل قول:
آه راستی من امروز من اومدم تا این را بگم
شارژر من چینی بود و مارک نوکیا داشت
من دوبار فوا شارژ کردمش که حدود2 ساعت طول کشید
و هر دفعه یکبار بیشتر شارژ نکردم گوشیم را
چون لازم نشد ولی فروشنده می گفت می تونه تا 2 با فول شارژ کنه
اما خوب دوست عزیز منم باید یکی دیگه بگیرم چون امروز هم این شارژ و هم او ن اسپیکر همراه که گفتم هر دو تاش خراب شد
اسپیکر را خواهر زادم داش بازی می کرد که اومدم دیدم دو تا اسپیکر را هم از جاش در آورده بیرون
هم چنین این شارژر را هم شکونده
شرمنده
چون من فردا کنکور دارم نتونستم زود تر جواب بدم
ولي نوكيا نوشته بود 4 - 5 بار. توي لوازم همين n82 هم بود. اگه رفتي بگيريزحمت بكش همين شارژر 4-5 باري رو هم سوال كن با قيمتش
ممنون
یه چیز جالبی بگم تو ساوه گشتم رم 8 گیگ بگیرم هیچکی نداشت تازه رم 4 گیگ هم نداشتن
احتمالا2 یا 3 روز دیگه برم تهران از اونجا یه رم 8 بگیرم
حتما باید یه شارژر همراه هم بگیرم
دوست عزیز من که گفتم همون دوبار را هم امتحان نکردم تازه اون را هم فروشنده می گفت خوب جنس چینی همینه دیگه
البته این دفعه می خوامن یه جنس خوب بگیرم و نگهش دارم حتما سعی می کنم همین شارژر را بگیرم
یه سوال از آقا مجتبی و داش یونس که رم 8 گیگ دارن
من مطمئن باشم که رم 8 گیگ را می کشه دیگه
یهو نرم بگیرم بعد گوشی نکشه
بعد یه سوال رم 8 گیگ را این رم ریدر های معمولی هم تو کامپیوتر باالا میارن یا نه ؟؟؟
آخه شنیدم خودش رم ریدر داره ؟؟
والله دوستان در مورد نوشته ی made in india سوال کردند!من این گوشی رو از فروشگاه مرکزی نوکیا که فقط نوکیا داره و حتی اشخاصی اونجا هستند که لباس فرم دارند که گوشیها رو معرفی میکنند خریدم و روی گوشی نوشته made by nokia!ادرس کارخانه رو هم نوشته address of importer:india..... ایمپورتر یعنی چی؟؟؟؟خود نمایندگی هم میگفت تمام محصولاتشون از طرف نوکیا هند هست!!توی گوشی هم زبان انگلیسی هندی فیلیپینی و اندونزیایی رو داره!!!اقایون ادرس سایت numbering رو میدید؟؟؟؟
یه چیز دیگه!!باتری من هم bp-6mt هست و هولوگرام نوکیا رو هم چک کردم و عکس دستها 3 بعدی بود و در پایین ارم نوکیا که وسط هولوگرام هست 3 نقطه در بالا 4 نقطه در پایین و در سمت راست 2 نقطه و سمت چپ 1 نقطه ی 3 بعدی مخفی وجود داره ولی اون قسمتی که یک شماره هست و باید روکشش رو بکنی رو نداره!همونی رو که وقتی میخواهی باتری رو چک کنی شماره رو وارد میکنی!!تون شماره رو نداره!!مال شما هم اینطوریه؟؟فقط زیر هولوگرام یه شماره نوشته: TB3M1U1 باتری ساخت کره جنوبی هست!!!!!:18::18:
بفرما این آدرس Numbering
کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr