تاحالا تراوین بازی کردی؟ :31: :27::27:نقل قول:
Printable View
تاحالا تراوین بازی کردی؟ :31: :27::27:نقل قول:
عزیز دلم ؛ منظور منم اینه که زمانی که ثبت نام کردی ؛ باید منتظر بشی اون تایمر تموم بشه . و بعد فعال کنی !نقل قول:
غرررررررررررر! شما حواست نيست مثل اين كه!
نگاه كن داداش من اين فعال سازي قبل از شروع بازي يعني اين كه دهكده رو استارتشو ميزنه و يك جا تثبيتش ميكنه و بازي كه شروع شد دهكده هستش . ولي اگر بازي شروع شد و اكانت رو فعال نكني دهكده اي هم در كاااااااااار نيست. حالا شما باز هم بگو فرقش چيه! خسته نشيدا ! بگو بازم!
خوب این مشکلش چیه ؟ حرفم اشتباهه ؟
نه اما میخوام تجربه کنم .
آره اشتباه!!نقل قول:
عزیز دلم ؛ منظور منم اینه که زمانی که ثبت نام کردی ؛ باید منتظر بشی اون تایمر تموم بشه . و بعد فعال کنی !
خوب این مشکلش چیه ؟ حرفم اشتباهه ؟
قبل از شروع سرور هم میشه فعالش کرد
سوتی ترجمه T3.5
به جای واژه تایید که برای حمله یا ارسال منابع استفاده میشه از واژه تاثید استفاده کردن!! اخره خندست :دی
بیخیال...\نقل قول:
آره اشتباه!!
قبل از شروع سرور هم میشه فعالش کرد
حالم از بازي استراتژي بهم ميخوره . اه اه اه
بابا دوستموني ها!نقل قول:
واااي! بابا ميشه قبل از اونم فعال كرد فرقشم اينه كه اگر دير فعال كني ميوفتي اون ته مها! حالا شما بازم بگو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا شما تو سرور خارجي ترجمه ي توضيحات خزانه و قصر نگاه كن بعد بيا اينجا هم نگاه كن. 180 درجه با هم فرق داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده نميخوام اينو بگم ولي خدايي نكرده كسي مجبورتون كرده بازي كنيد؟!:13:نقل قول:
نقل قول:داداشي كسي زورت كرده؟.......اگه زورت كردن بگو حالشونو بگيريم تا به اجبار نفرستنت بازي كني:27:نقل قول:
ميخواي؟
آقايون رفتم فعال كردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تعداد آنلاین هاتون کمه ها ! :31:
shit
جاسوس داریم تو اتحاد!!
پیام تو کاری جز جاسوسی بلدی؟
تهمت میزنی ؟! من و جاسوسی ؟