سلام
به نظر دوستان شمع برای 206 تیپ2 چه مارکی بهتره و امتحانش رو پس داده و در هر چند کیلومتر باید عوض بشه؟
یه فیلتر هوای خوب هم معرفی کنید ممنون میشم.
:11:
Printable View
سلام
به نظر دوستان شمع برای 206 تیپ2 چه مارکی بهتره و امتحانش رو پس داده و در هر چند کیلومتر باید عوض بشه؟
:11:
من مهر 88 خریدم ، خوب ما پنج شش مدل داریم از سونی و اکثر پایونیر ها همون کنترل یا اینترفیس رو دارند ، اینقدر گزینه هست که به 206 بخوره که خودت میمونی توش :دی !نقل قول:
ولی اگه مایه تیله داری حتما پخشو عوض کن ( البته اگه با سیستم حال میکنی هااااا ) ، بیا خودم 6 - 8 مدل بهت میگم ، تاپیک مشاوره هم که ماشاالله همه استادن !
یادت باشه به هیچ وجه توی در های عقب باند نندازی ، من دو جفت باند گرد خریدم با همون پخش فابریک الان پشیمونم که پخش قبلیه رو ندادم اون پول باندارو بهش اضافه کنم و یه پخش درست حسابی بگیرم !
آقا من یه تیپ 2 مدل 86 دارم یه دو هفته ای هست صبح ها وقتی استارت میرنم روشن میشه و فوری خاموش میشه.بردم نمایندگی باطری و شمع و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و عوض کرد با دیاگ هم تست کرد مشکلی نداشت.بردم انژکتورش رو هم شستم بازم نشد.دیگه نمیدونم چه مشکلی داره.؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید.
سلام ..ايا لرزش هم داره؟ (شديد).... كاركرد؟نقل قول:
من خودم اكيوم فابريكي انداختم ...بعضي ها البته دو پلاتين رو پيشنهاد ميدن كه من شنيدم مضر هستند .... من مدتي هم Beru z15 داشتم بد نبود در كل به نظر من سعي كن مثل فابريك اگه اشتباه نكنم تك پلاتين بگيري... وقتي رفتي بخري بپرس كه فابريك 206 تيپ 2 تك هست يا 2 پلاتين كه 99% تك پلاتينه.... ماركشم Beru اكيوم و يك مدل بوش هست اگه شماره فنيش رو گير اوردم ميزارم واست ... تو تي تي هست ... خواستي سرچ بزننقل قول:
سلام
نه لرزش نداره البته خیلی خیلی کم پیش اومده که وقتی اومدم گاز بدم ماشین شروع کرده به لرزش ( مواقع سرد) ولی بعد خوب شده. اما در کل وقتی ماشین گرم شد دیگه هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
اب كه كم نميكنه .... ؟!نقل قول:
من خودم از يك مكمل استفاده كردم profi tech كه براي تميز كردن مسير سوخت بود و از بين برنده اب باك و ضد استارت سرد... اگر خواستي اونم امتحان كني بد نيست ... 2500
ديگه چيزي به ذهنم نميرسه ..اگر گاز ميدي خاموش نميكنه؟ استپر موتور رو هم چك كن
استپر نداره دریچه گازش برقیه !! یه چند وقتیه که یه قطره آب رادیاتور صبح ها که از پارکینگ میام بیرون کف زمین چکیده بعضی روز ها هم نمیچکه (در حد خیلی کم) بردم نمایندگی چون خیلی کم بود نفهمید مشکل از کجاست.!نقل قول:
در ضمن من فقط بنزین سوپر میزنم.
این profi tech برا موتور ضرر نداره ؟
بهتره زياد استفاده نكني مثلا هر 3 4 هزار كيلومتر ...خيلي ها رو ديدم استفاده ميكنن... واسه اين ميگم چون هر كاري رو انجام دادي..اينم بگم خيلي به اين بنزين هاي سوپر اعتماد نكن!نقل قول:
اين دفعه معمولي بزن ببين تغييري ايجاد ميشه ... اگر خيلي حساسي مكمل رو نريز جاش معمولي بزن با اكتان بوستر تا بنزين خوب برسه و بعد ببين چي ميشه ....
ممکنه از دریچه گاز باشه ؟ نمایندگی میگفت عوض کن اما گرونه میترسم از اون نباشه. ؟نقل قول:
سلام
یه دو سه روزی هست که از زیر موتور متمایل به سمت شاگرد در حد چند قطره روغن شفاف میریزه زمین!!!
به نظر دوستان این نشتی میتونه از هیدرولیک باشه ؟آخه از موتور که مطمئنم که مشکل از اون نیست چون زیر اون کاملا خشکه!
حالا اگه از هیدرولیک باشه هزینه تقریبی تعمیرش چقدر میشه؟
با تشکر