این گوشی فقط مخصوص موزیک طراحی شده کیفیت عکساش مثل بدیلو 810 است
من اینو تضمین میدم
Printable View
من اینو تضمین میدم
کیفیت رکوردر این گوشی چطوره؟ با کیفیت هستش؟ الان چنده؟؟؟؟
منظورت از رکوردر چیه؟
سلام،
من هر كجا پرسيدم W960 چيني بود، آيا همشون همينطوري هستند؟ ميگفتند Sony Erricson اصولا چينيه، آيا صحت داره؟ چيني بودنش درد سر ساز نشه؟ ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد كه من اين گوشي را ساخت كجا بخرم بهتره و با چه گارانتي؟
بله همه چینی هستند و ساخت جای دیگه وجود نداره اگه با گارانتی اصلی بخری بهترهنقل قول:
گارانتی کامتل یا سیادل اگه پیدا شه!
اگه منظور شما ضبط صداست .. کیفیتش هیچ فرقی با گوشیهای دیگه نمیکنه! با فرمت amr ضبط میکنه.نقل قول:
کیفیت رکوردر این گوشی چطوره؟ با کیفیت هستش؟ الان چنده؟؟؟؟
من با نظر شما موافق نیستم یه مقدار کیفیتش بهتره!نقل قول:
من اینو تضمین میدم
شما امتحان کردی؟
کاملا اشتباهه w960 بهتر از w810 هست حتی w810 رو هک دوربین هم کنی بازم کم میارهنقل قول:
موفق باشید:10:
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
یکی از دوستان لطف کنن یه عکس از کیبورد مجازی فارسی گوشی بزاره میجوام اندازش و کار با قلم گوشی بیاد دستم ممنون میشم
دوربین w960 3.2 مگاپیکسله اما w810 2 هست..اگه کیفیت جفتشون یکی بود که نمیگفتن 2 و 3.2 مگا..:20:نقل قول:
کاملانقل قول:
اقا کسی میدونه چطور equalizer رو تا ته دستی زیاد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
الان رو classical گذاشتم ولی حال نمیده