سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
Printable View
سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
سلام،نقل قول:
شما می تونی در رویداد On Open فرم مورد نظر، با یک کد، مشخصه RecordsetType فرم رو بسته به مقدار فیلدی که از اون جدول فراخونی می کنی به Snapshot (فقط خواندنی) یا Dynaset (خواندنی و نوشتنی) تغییر بدی.
با سلام خدمت دوستان گرامی و محترم.
یک آرایه با 20 عضو دارم که در آن اعداد ذخیره شده اند و در داخل این آرایه اعداد تکراری هم وجود دارد چگونه با کد نویسی می توانم اعداد تکراری را حذف کنیم طوری که آرایه من فقط اعداد غیر تکراری باشد؟
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون میشم.
سلام،
در اکسس وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم، رکورد بطور کامل پاک نمیشه. چکار کنم که این رکورد در کل دیتابیس بطور کامل پاک بشه؟
با تشکر.
دوست عزیز سئوال شما کمی نامفهوم است!!!!نقل قول:
وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم .توضیح بده چه جوری پاک می کنی؟؟؟؟
منظور شما رکورد بطور کامل پاک نمیشه چیه؟از کجا متوجه می شوی که این رکود در کل دیتا بیس حذف نمی شود؟؟؟؟:8:
ممنون از توجهتون.
به محض اینکه در فیلدهای بعدی اطلاعاتی وارد میکنم فیلد اتونامبر شماره میزنه. بعد کل رکوردی رو که اشتباها وارد شده از طریق راست کلیک حذف میکنم.
علت اینکه میگم رکورد بطور کامل پاک نمیشه اینه که بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنم از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5.
البته من شدیدا تازهکارم و شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.
سلام واقعا عالی بود خیلی از سوالام رو پاسخ دادید .
اما سوال خودم ساخت تمپلیت در access 2007 چطوری ورژن های قبلی تو قسمت save بود اما حالا نیست.!!!!!!!!!!!!!
مصطفی66 جان عزیزنقل قول:
با این توضحیحی که دادی من متوجه شدم مشکل کجا است توجه کن::10:
همیشه اتونامبر ها همین طوری که توضیح دادی رکورد حذف میکنند .
یعنی
بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنند از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5 و این کاملا" یک امر طبیعی است و این نشان می دهد که رکورد (5) حذف شده است.:20:
می خوام در فرمها؛ به اعدادی که در navigation buttons هستند؛ مثل کل رکوردها و شماره رکورد جاری؛ دسترسی داشته باشم و آن را در متغیری ذخیره کنم. راهی دارد؟
سلامنقل قول:
اگر فقط می خوای صرفا به خود اعداد دسترسی داشته باشی و نمی خوای توی رکوردی اونها رو ذخیره کنی که می تونی از =[CurrentRecord] برای دسترسی به شماره رکورد جاری و از =Count([ID]) برای شمارش کل رکوردهای ثبت شده در جدول استفاده کنی ولی اگه می خوای توی دیتا بیس برنامت هم ذخیرشون کنی بگو تا کدش رو برات بذاریم.
موفق باشید:11::11::11::11::11: