دیروز هر 5 دقیقه دیتا بیس ارور میداد
فکر کنم باید بچه ها عکس ها رو از امضاشون بردارن .
دیروز هر 5 دقیقه دیتا بیس ارور میداد
فکر کنم باید بچه ها عکس ها رو از امضاشون بردارن .
نقل قول:
صدررصد تایید میشه
آخه بعضی ها Wallpaper می زارن تو امضاشون
لااقل کوچیکترش کنند
البته به جز من
یعنی 1000 کاربر آنلاین انقدر زیاده که سرور باید به مرز ترکیدن برسه !!!!
+
مدیران و همکارانی که ماه به ماه نه پستی می دن و نه درست و حسابی سر می زنن به قسمت مربوطشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل جديد،مشكل جديد
با هر پستي كه تو انجمن مياد در عوض يكي 10 تا ميل برام ميفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا آخه؟مگه من چه ظلمي به سرور كردم؟
شما باید برید قسمت تنظیمات کاربر،ویرایش اختیارات،و در قسمت پیش گزینه اشتراک گفتگو ،گزینه بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل را انتخاب کنید.نقل قول:
مشكل جديد،مشكل جديد
با هر پستي كه تو انجمن مياد در عوض يكي 10 تا ميل برام ميفرسته
چرا آخه؟مگه من چه ظلمي به سرور كردم؟
نقل قول:
RONN!E درست میگه...
(عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید گزینه دوم انتخاب شده باشه...
ضمنا این سوال مربوط به اینجا نمیشه باید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنی...
ممنون.ولي اگر اينكار را بكنم كه ديگه ميل نمياد.منظورم اين بود كه در عوض هر يك ميل 10 ميل فرستاده ميشه.يعني 9 تا تكراري مياد.
سلام......نقل قول:
عکس تو امضا کاری به دیتا بیس سایت نداره! روی سرور پی سی که آپلود نمیشن عکسا!
بودو نبود عکسا پی سی را یکسان!
سلام بچه ها راستش نميدونستم اين تاپيك مربوط به كدوم انجمن ميشه گفتم همين جا بگم
اولا چند وقتيه p30 خيلي دير باز ميشه علت چيه؟
دوما براي من اين قسمت ارسال جواب سريع_(اين پايين) قسمتي كه نوشته نقل قول پست قبلي خاموشه و من نميتوانم تيك دارش كنم
در ضمن اگه ميشه بگيد چجوري ميشه از يه error عكس گرفت و توي تاپيك گذاشت واضح بگيد لطفا
سلامنقل قول:
دوما براي من اين قسمت ارسال جواب سريع_(اين پايين) قسمتي كه نوشته نقل قول پست قبلي خاموشه و من نميتوانم تيك دارش كنم
اول تو اون پستي كه ميخواي نقل قول كني رو علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن.
ميبيني كه حالا فعال شد.
بعد انتخابش كن تا اون پست نقل قول بشه.