آقا ببخشید من وقت ندارم صفحه های قبلی رو بخونم.
میخاستم بدونم از آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد سال 88 خبری نشده؟
در ضمن دروس رشته حسابداری در این آزمون در سال 87 چه درسهایی بود ؟ممنون میشم اگه جواب بدید
Printable View
آقا ببخشید من وقت ندارم صفحه های قبلی رو بخونم.
میخاستم بدونم از آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد سال 88 خبری نشده؟
در ضمن دروس رشته حسابداری در این آزمون در سال 87 چه درسهایی بود ؟ممنون میشم اگه جواب بدید
از دانشگاه آزاد هنوز که خبری نشده.توی مهر و آبان فکر کنم یه خبرایی بشه.
اینم لیست دروسی که توی آزمون پارسال ازشون سوال اومده.البته با نام علمی کاربردی حسابداری هستش:
۱-ریاضیات و آمار
۲-حسابداری مالی
۳-حسابداری(صنعتی،دولتی و شرکتها) و حسابرسی
۴-سرپرستی سازمان
۵-اقتصاد خرد و کلان
ضرایب هم به ترتیب ۱،۱،۳،۴،۲
درسهای عمومی هم که زبان و ادبیات فارسی فرهنگ و معارف اسلامی(همون اندیشه اسلامی) و زبان خارجه که ضریبشون هم ۱ هستش.
يه سوال كنكور كارداني به كارشناسي تاريخش كيه؟
اگه منظورتون دولتیه ... 1 مرداد ...یعنی 5شنبه هفته آیندهنقل قول:
سلام
سوال1:
ماشین حساب casio fx-82ms با casio fx-82 فرق می کنه؟
من ماشین حساب casio fx-82ms دارم ولی سازمان سنجش casio fx-82 را مجاز اعلام کرده .می تونم اونو برای کنکور ببرم یا باید casio fx-82 رو بخرم.
سوال 2:
رشته من (برق-گرایش الکترونیک )هستش.
تو فرم ثبت نام کنکور سه رشته برای مدرک تحصیلی گرفته شده برای برق بود:
1. الکترونیک /کلیه گرایشها کد 2011
2. برق کد 2014
3.مجموعه برق /کلیه گرایش ها کد 2114
من اولی انتخاب کردم ولی دوستم بهم گفت باید سومی انتخاب می کردی!
می خواستم ببینم کدومش درسته سازمان سنجش اعلام کرده باید اشتباه را در ست کنید.
کلا سازمان سنجش معلوم نیست حالش خوبه یا نه مثلا اومده گفته پارس ۴۶۰۰ در حالیکه من پرسیدم اما ماشین حسابی با نام پارس ۴۶۰۰ نیست و درستش پارس حساب ۴۶۰۰ هستش.
فکر نکنم برای بردم ماشین حسابت مشکلی باشه چون سازمان سنجش اسامی ماشین حساب ها رو کامل اعلام نمیکنه.
برای اطمینان یه ایمیل بزن شاید جواب دادن
دوستان كارت ورود به جلسه رو كي ميدن؟
از روز دوشنبه باید از طریق سایت سنجش پرینت بگیری
تاريخ توزيع کارت ومحل رفع نقص کارت آزمون کارشناسي ناپيوسته 88 اعلام شدنقل قول:
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به برگزاري آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال88 در روز پنجشنبه اول مرداد، گفت: در اين آزمون 441 هزار و 523 داوطلب ثبت نام کردند که از اين تعداد 188 هزار و 582 نفر زن و 252 هزار و541 داوطلب مرد هستند.
دکتر حسين توکلي در گفت وگو با خبرنگار آفرينش ، با اشاره به توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون، گفت: کارت ورود به جلسه از فردا دوشنبه 29 تير تا 30 تيرماه توزيع مي شود، بنابراين هر داوطلب مي تواند در اين فرصت به سايت سازمان سنجش مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات محرمانه کارت اعتباري ثبت نام و و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و کد رهگيري و شماره شناسنامه و يا نام خانوادگي و نام، شماره شناسنامه، سال تولد و شماره ملي يک نسخه پرينت از کارت شرکت در آزمون تهيه کنند.
وي با تاکيد بر اينکه براي شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت کارت شرکت در آزمون و همچنين اصل کارت ملي و يا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامي است، اظهار کرد: کليه داوطلبان بايد شخصا براي پرينت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
جزييات رفع نقص کارت ورود به جلسه
وي افزود: چنانچه شماره داوطلب مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون چه به صورت عددي و يا به صورت حروف ناخوانا باشد، بايد طي روزهاي 30 و31 تير ماه به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.
محل رفع نقص کارت ورود به جلسه در تهران
حوزه خواهران
دانشگاه تربيت معلم تهران
حروف"الف تا چ" صبح سه شنبه
حروف"ح تا س" عصر سه شنبه
حروف"ش تا ک" صبح روز چهارشنبه
حروف"گ تا ي" عصر روز چهارشنبه
حوزه برادران
دانشگاه علم و صنعت ايران
حروف"الف تا چ" صبح روز سه شنبه
حروف"ح تا س" عصر روز سه شنبه
حروف"ش تا ک" صبح روز چهارشنبه
حروف"گ تا ي" عصر روز چهارشنبه مي باشد
موفق باشی
دوستان محل آزمون تو شهر های مختلف کجاست ؟
توی سایت سنجش گفتن ؟