موافقم باهات pedram جان . باید امین رو یه 3و4 هفته ای اینجا بنشونیم .
Printable View
موافقم باهات pedram جان . باید امین رو یه 3و4 هفته ای اینجا بنشونیم .
ببخشید بازم پست بی جا میدم....نقل قول:
ولي جدا از شوخي امين چون مسئوليت چند انجمن را دارد بايد اين اجازه را در اختيار كاربراني كه هنوز آنلاين نشدن بذاريم براي نقد
ولی مگه امین چند انجمن را تحت پوشش داره؟ مگه فقط فیلم نیست؟
بازم از اینکه به قول مهران پا برهنه پریدم وسط معذرت میخوام
فیلم ; بازیهای کامپیوتری; ماهواره و مباحث مربوط بهDVBنقل قول:
که دو مورد اول محسوس تر هستش.
نه. مدیر انجمن بازی و ماهواره هم هست. البته شراکتی:46:نقل قول:
به خاطر سه نفر فعاليتم رو تو اين سايت شروع كردم ؛ داوود ، اميد و امين . هر سه اون موقع به انجمن بازي هيجان خاصي داده بودند. داوود كه ول كرد رفت ، اميد هم فقط سايه اش مونده بالا سرمون ، از اين بين فقط امين مونده ولي با تفاوت زياد نسبت به اون موقع ! دليلش هم چيزي نيست جز مسوليت سنگين مديريت كه يكي دو تا هم نيست ، تازه فقط مديريت نمي كنه و خودش هم كلي فعاليت ميكنه كه البته جاي تقدير داره . ولي مشكل از همين جا شروع ميشه كه بچه به اين باحالي به خاطر يه سري مسايل كمي خشك و جدي شده و ديگه اون شور و حال سابق رو نداره ! خب وقتي مدير باشي رفتار و برخوردهات بيشتر مورد توجه قرار ميگيره و مجبوري يه حدودي رو رعايت كني كه البته امين جان ديگه خيلي خودش رو محدود كرده . هر چند وقتي برخورد و رفتار بعضي از اعضا رو مي بينم به خودم مي گم واقعا حق داره ، كافيه كمي شل بياي تا فروم رو به هم بريزند ؛ در حقيقت اين سبك رسمي امين يه نوع رفتار پيشگيرانه است كه خيلي هم يكنواخت و كلي شده و اين نكته از آن بر مياد كه امين خيلي كم سياست به خرج ميده و خودش رو خيلي محصور كرده .
به هر حال اين واقعيت براي من كه خاطره ديگري با امين دارم زياد خوشحال كننده نيست ، من امين خودمو ميخوام !! :19::31:
جز اين مورد امين چيزي جز بچه باحال و باسليقه ، مؤدب و خوش اخلاق ، فعال و خوش برخورد و البته يك دوست خوب براي همه نيست ، دوست ندارم ببينم اذيت ميشه يا روزي ديگه در كنارمون نباشه . :10::40:
يا حق
من اوووومدم :20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقد ؟!!نقل قول:
این حتی سوال هم نبودا ... درخواست بود
من اینجا به عنوان مدیر فیلم جواب میدم : اینجا جای درخواست نیست ... تو انجمن دانلود فیلم براش تاپیک داریم ... تاپیک درخواست هم اووونجا هست :46:
فدات :10:
پیدا نکردی تاپیک رو بهم بگو
سلام امین جاننقل قول:
فدات ... ممنون که اووومدی
1- بسیار ممنون ... لطف داری
2- من خیلی با این موضوع مشکل دارم که مسائل مربوط به انجمن رو تو یاهو یا پیغام خصوصی می پرسن
مسائلی که تو سایت تاپیک داره یا اینکه بعضا تو سایت بهش جواب هم دادم
اما وقتی به صورت خصوصی مخاطب قرار میگیری ادب حکم میکنه حتما جواب بدی و حتی اگه پاسخ رو نمیدونی با گقتن 1-2 کلمه بگی که پیغام شما رو خوندم اما نمیتونم (به هر دلیلی) به شما کمک کنم (تقریبا به 99% پیغام ها جواب میدم ... اووون 1% هم مربوط میشه به پی ام های تشکر ... پی ام های بد و بیراه !!! ... پی ام هایی که فرستنده اش قصد خاصی داشته)
3- قابل نداره ... زحمت زیرنویس ها رو عزیزان دیگه ای میکشن
من سعی کردم به صورت یک مجموعه جامع کنار هم جمع آوری کنم
4- خواهش میکنم
سلامنقل قول:
فدات
شرمنده
امکانش نیست
سلامنقل قول:
ترد ؟ اسم بیسکویته ؟ :دی
+
چرا خسته شدم (پیش به سوی آبی)
قبلا گفتم که رنگ بهونست
تو پی سی اشکال نداره
اما تو زندگی عادی رنگ عوض نکنیم
سیلامنقل قول:
چطوری عزیز ؟
من معمولا موقعی که قرار شروع میشه تازه از خونه راه میفتم واسه همین دیر میرسم :31:
قبلا تقصیر مهران بود ! الان تقصیر خودمه :20:
-------------------
اووون موقع زود رفته بودم بابا !
تقصیر بچه هاست تو یخ بندون مسابقه فوتبال برگزار میکردن !
سلامنقل قول:
شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
بله ... درسته
کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه
فکر کنم شما اشتباه گرفتین
من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
ببخشید
مغرور به چی ؟
تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
اشتباه میکنید
اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)
طنز و جدی قاطی بود تو این پست :20::46:
سلامنقل قول:
خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
--------------------------------------------------------
خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)
حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من
سلامنقل قول:
و اما جواب من به نقد شما
نقد که نبود
همش تعریف بود
ممنون از شما
در مورد اخلاق
من به حرف خود شما استناد میکنم که "هر کدوم از ما خصوصیات خاص خودمون رو داریم و یه مدیر رو به صرف مدیر بودن نباید دنیای اطلاعات و مهربونی و از خودگذشتگی ! دونست"
چشم سعی میکنم بهتر باشم (البته به نظر خودم باید اول سعی کنم که خوب باشم بعد به بهتر شدن فکر کنم)
سلامنقل قول:
یه چه عجب
به زور مدیر شدم !!!:31: شایدم به سختی :31:
در مورد اخلاقم زیاد توضیح دادم (همین که هست میخوای بخواه ... نمیخوای هم باید بخوای ! ... مگه دسته خودته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درسته "نجات سرباز رایان" رو بسیار دوست میدارم
سلامنقل قول:
پای کامپیوتر و انجمن هم میخندم ! اما شما نمیتونید ببینید :27: این اسمایلها هم نمیتونن خوب احساس آدم رو منتقل کنند !
------------------------
یکی این امضاها رو دوست داره و هی تشویق میکنه ادامه بده ... یکی مثل شما ازش متنفره
یکی هم مثل من حال نداره هر روز امضا عوض کنه
چیکار باید کرد ؟ هیچکار ! من کار خودمو میکنم :20:
------------------------
واقعا شرمنده
علاوه بر شما , یکی دو عزیز دیگه برام پی ام فرستادن (مثل L O V A B عزیز)
اما دقیقا مربوط میشد به زمانهایی که من کم میومدم سایت و بعدشم کمی بی دقتی و فراموشی باعث شد نتونم پست بدم
امیدوارم ناراحت نشده باشین
نقل قول:
سلام
شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
بله ... درسته
کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه
فکر کنم شما اشتباه گرفتین
من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
ببخشید
مغرور به چی ؟
تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
اشتباه میکنید
اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)
جالبه
واقعا جالبه
موفق باشی
از این بیشتر توقع نداشتم
من هم از شناخت قبلی که از ایشون داشتم ایشون رو تا حدی میشناسم!
شخصی مهربان که مدریت واقعا لایق ایشون بود!
چند تا از پستای منو در انجمن بازیهای کامپیوتری پاک کرده بودن که واقعا هم پست های ... (اون موقع آکوا نبودش که پ خ بده!:27:)
تا همین حد از ایشون شناخت دارم!
سلامنقل قول:
ممنون
لطف کردی عزیز
خوشحالم تونستم کمک کنم
شاد و موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هنوز زندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحمی
خوشحال میشیم شما رو تو انجمن فیلم ببینیم
موفق باشین
سلامنقل قول:
باز جای شکرش باقیه که با وجود خشک و جدی بودن با مهربونی کمک کردم :31:
خوشحالم تونستم کمک کنم
ممنون
سلامنقل قول:
آره دیگه
نوبت من شد
کلا در کشف استعداد ، استعداد خاصی داره
آره ... اما متاسفانه در مورد تو اشتباه کردم و فقط شرمندگیش برام مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنی اوووون آواتار میخواد درس عبرتی باشه واسه بچه ها ... که آقا جون سیگار بده
حتی اگه کسی آواتارش سیگاری باشه بد اخلاق میشه !!!
سری فوتبالهای کونامی (حتی اووونهایی که برای سگا می ساخت) از سری فوتبالهای فیفا بهتر هستش (حتی جدیدترین نسخه فیفا) :20:
خوش باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات عزیز
لطف داری
شما هم همیشه موفق و شاد و سلامت و پیروز باشی