هوش مصنوعی شما رو دانلود کردم خیلی قوی شده اند ولی یک سوال دارم چرا مدیوم وایزی کاری نمیکنند فقط هارد بازی میکند ؟؟
Printable View
هوش مصنوعی شما رو دانلود کردم خیلی قوی شده اند ولی یک سوال دارم چرا مدیوم وایزی کاری نمیکنند فقط هارد بازی میکند ؟؟
سلام.می خوام سه تا مود باری C&C generals zero hour معرفی کنم:
مود هلند.خودم دانلود کردم قشنگه.سه تا جنرال جدید اضافه می کنه که تمامی امکاناتشون جدید هست و البته فقط خودتون می تونید اون ها رو انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پچ هم داره:
--------------------------------------
اینم یه فایل big کوچک هست که سرعت و پول بازی رو زیاد می کنه.ولی نمی دونم روی مود های دیگه هم کار می کنه یا نه:
سلام.این پچ C&C: ShockWave v.951 برای ورژن v.95 :
--------------------
این هم Classic Cameos for shockwave:
سلام.مود Only War first release:
عکس ها را در این صفحه ببینید:
چرا این دو گزینه کار می کنند من نمی دو نم رو چه مد ی امتحان کردید ولی من این رو بر ای مد ایران طر احی کردم کار می کنه ....نقل قول:
سلام دوستان من چند در خواست از دوستان دارم لطفا کمک کنید:20:
من نسخه 1&2_ جنرال اون هم فقط با پچ بن لادن رو بازی کردم.(حدود 5_6...سال مشه که با پچ بن لادن بازی میکنم)
1_اگه امکان داره بهترینها و جالب ترینهای پچ هارو معرفی کنید(به همراه لینک):46:
2_مپهای 8 نفره شبکه ای(به همراه لینک):31:
نقل قول:
پچ من پچ 5 است
راستی این ارور معروف جنرال که از بازی میندازه بیرون رو پچ ایران داره یا نه
آقای منصوری توی پچ ایران دشمن با نیروی دریایی نیز حمله میکند اگه چنین امکانی بود خیلی خوب میشد اخه تو پچ 5 اصلا با ناو و... حمله نمیکنه باتشکر
سلام.این فایل زبان انگلیسی کار نمی کنه.نقل قول:
نه ببخشید کار می کنه.آخه شما توی راهنما گفته بودید که فایل رو باید در پوشه اصلی جنرال کپی کنیم این کار رو کردم ولی انگلیسی نشد بعد امتحانی گذاشتمش توی پوشه English کار کرد.
خیلی ممنون:10:
تا او نجا که من آنلاین بازی اش کردم و امتحانش کردم اصلا ارور نداره ولی باز ام اگه ارور بده با یک فایل چند کیلو بایتی رفع میشه ...نقل قول:
نه تو پک ایر ان هم با نیر وی در یایی حمله نمی کنه چو ن این نیر و بر اش توی هوش مصنو عی اش تعر یف نشده و تعر یف کردن این نیر و های جدید بسیار کار مشکلی است ....