از ۱۰۰ تا ۲۵۰نقل قول:
متغیره
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
Printable View
از ۱۰۰ تا ۲۵۰نقل قول:
متغیره
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
داداش شما از چه سایتی فیلم دانلود میکنی؟نقل قول:
دوستان لطفا هر کی سرویسش اختلال داره و وقتی زنگ میزنه پشتیبانی صدای ضبط شده میزارن میگن اختلال تا ساعت فلان رفع میشه اینجا اعلام کنه
الان ساعت 9:40 اختلال داره
من بیشتر از تورنت لیچ میکنم در 4upldنقل قول:
اکانت تاینی موییز هم دارم گاهی از اونجا دانلود میکنم
10:05 شب سرویس اختلال دارد
سلام دوستان من اینترنم دیروز وصل شد سرعتم بین 700 تا 800 تو idm
سرویسم هم یک مگه خوبه یا سرعتم باید بیشتر باشه؟
درضمن با اینترنت رایگان شبانش 2 گیگ دانلود کردم . اینم خوبه یا در همین حد میشه دانلود کرد؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
قبلا شبانه به راحتی 3 گیگ دانلود میشد ولی حالا به زور 2 گیگ دانلود میشه
من قبلا مخابرات داشتم این دوناه اخر دیگه خیلی اذیت میکرد برای دانلود شبانه
ی شب 5.5 گیگ دانلود میکردم شب دیگش سی صد مگابایت هم به زور دانلود میکردم ولی قبل از اون دو ماه راحت شبی 3 گیگ رو دانلود میکردم
سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.
شما کدوم سرویس رو گرفتید ؟؟نقل قول:
سرویس 1 مگ با 8 گیگ ترافیک و ساعت رایگان 4 تا 7 صبحنقل قول: