نقل قول:نقل قول:ممنون عزیز آره همینجا شکایت کردم! ولی سازمانای دولتی مگه به شکایات توجه هم میکنن! مگه واسشون فرقی هم داره! حالا الکی امیدوار میمونم تا ببینم چی بشهنقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:ممنون عزیز آره همینجا شکایت کردم! ولی سازمانای دولتی مگه به شکایات توجه هم میکنن! مگه واسشون فرقی هم داره! حالا الکی امیدوار میمونم تا ببینم چی بشهنقل قول:
ببین من خیلی بعید می دونم شما از سایت 195به سرعت بالاتری بتونی دست پیدا کنی! یه کاری کن برو مرکز مخابراتیت بگو من دانشجو هستم کارم لنگه اینترنته 128سرعتش خیلی پایینه بلکه 1مگ بگیری حداقل... ولی به نظر من بهترن راه حل مشکل شما در کوتاه ترین زمان بند پ هست اگر یه پارتی گیر بیاری اونجا راحت برات سرعتت رو ارتقاء میده...نقل قول:
بذار یه توضیح بدم تا قضیه برات بهتر مشخص بشه:نقل قول:
ما یه قانون واگذاری پهنای باند داریم که میگه ISP ها برای اینکه سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترکانشون بدن باید مشترک معرفی نامه ای از دانشگاه و اداره و... بیاره این یه بحثه! بحث من این نیست اصلا!!! چون تا دلت بخواد میتونم معرفی نامه و از این آت و آشغالا ببرم براشون!
اینا تزشون اینه میگن "ما قبلا اصلا تجهیزات ADSL نداشتیم! دو سالی هست که این تجهیزات رو نصب کردیم! برای بعضی قسمتا که مثل شما رو فیبرن و قبلا ADSL نمیشد ارائه کرد تونستیم تجهیزات حداقلی نصب کنیم! به این معنی که 128 به بالاتر نمیشه ارائه داد از لحاظ فنی!!! و ما بتون لطف کردیم امکان کانکت شدن به اینترنت رو براتون فراهم کردیم" این عین جمله رییس مرکز مخابراتیمونه!
ببینید عمق فاجعه رو!!!! میدونید یعنی چی؟ یعنی اینا حتی حرفای رییس جمهورشون که اظهار ناراحتی کرد از پهنای باند رو قبول ندارند!!!!
یه زنگ زدم 2020 گفتم این آقاهه(رییس مرکز مخابراتی) چی بم گفته! بعدش بش گفتم یعنی اینا تجهیزات 20 سال پیش دنیا رو نصبیدن که فقط میتونن 128 بدن! گفت بزار یه چیزی بت بگم باید یه نفر از مرکزمون بره اونجا و براتون این پهنای باندارو افزایش بده! و چون برای اون مرکز مخابراتی هزینه داره اینا همچین حرفی رو بت زدن که بت پهنای باند بالاتر ندن!!!!
خودم وایمکس ایرانسل دارم این چند سال! کیفیت پایین قیمت بالا! محدود! از هیچ ISP هم به جز مخابرات نمیتونم ADSL بگیرم! مخابراتم که این داستان و داره میگه! خسته شدم دیگه :n28:
سلام
مشترک قدیمی 256 نامحدود هستم.
میخواستم بدونم آیا بازهم اینترنتم نامحدود هست یا حجمی شده؟
ضمنا قیمت چه تغییری کرده؟
می دونم شما چی میگی بحث منم اصلاً خود اون مدرک برای سرعت بالاتر از 128 نبود میدونم چی میگی شمانقل قول:
من میگم باید سریش بشی یه آشنا هم گیر بیاری می تونی ردیف کنی کارتو...
اون رییس مرکز هم از لحاظ فنی کاملاً داره گوه مفت میخوره البته ببخشید من قصد توهین ندارم ولی با اعصاب ملت بازی می کنند این دست آدمهای زبون نفهم
ببین الان زنگ بزن به 195 بگو اینها دارند اینطوری می گند به من ببینند چند چنده بالاخره!
ولی روی اون بند پارتی که من گفتم شما بتونی کسی رو گیر بیاری برات انجام میده اپراتورش کاری هم به اون رییس مرکز خرتون نداره اصلاً :n22:
نامحدود هست.نامحدود هیچ تغییری نکرده قیمتهانقل قول:
ترو خدا ببین برای اینترنتم آدم باید پارتی گیر بیاره! ای بر ذات کثیفشون لعنت که با ما اینجوری برخورد میکنند.نقل قول:
دوستان برای شما هم از دیشب اختلال به وجوده اومده؟
برای من هر ساعت حدود 10 دقیقه سرویس تقریبا میشه گفت قطع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که مشکــل نداریم:n01:نقل قول:
کی گفته مدرک میخوان :n13:نقل قول:
والله به ما 2 مگ همینجوری هم میگن بیا ببر :n02::n02: