کسی تست کرده می شه 2 نفر با یه اکانت وصل بشن ؟
ممنون
Printable View
کسی تست کرده می شه 2 نفر با یه اکانت وصل بشن ؟
ممنون
این امکان وجود داره اما به صورت همزمان نمیشه...نقل قول:
منظورت از دو نفر با یک اکانت چیه؟
در تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از پیمانکار های ایرانسل درباره به روز رسانی وایمکس این طور جواب داده:
همه راک های وایمکس در 35 شهر به lte/wimax تبدیل شدند. برنامه ما این است که اگه اهواز کارش راه بیافته بتوانیم تا اخر سال یا اوایل سال 94 سیستم را به روز کنیم.
سوال دوم:مودم های فعلی وایمکس پشتیبانی td.lte رو دارن یا عوض میکنن ؟! قیمتش مثل وایمکسه یا گرونتر ؟
باید عوض کرد ولی میشه با این مودم هم کار راه بیافته فقط کافی است نرخ فرکانسی روی فرکانس فعلی ست بشود. ولی برای هرچه بهتر شدن سرعت باید مودم های جدید سازگار با 4g استفاده کرد. قینت پایه 300 به بالا است. خیر گران تر خواهدبود. شرکت به اندازه کافی روی وایمکس امسال بودجه گذاشته است.
مودم مخصوص 4g wimax است که از 300 شروع میشود تا 800 تومن به پول ایران. مدل 300 تومنی فلش است که سیم کارت هم میخورد هم 4g معمولی هم lte وایمکس
توجه کردین 300 به بالا انگار ما مشتری ها مسخره شدیم برای پر کردن جیب ایرانسل باید دوشیده بشیم هر چند سال:n34:
بعد دیگه این بحث مربوط نمیشه به وایمکس کلا ایرانسل داره وایمکس و جمع میکنه و LTE را جایگزین میکنه حالا به هر شکلی فقط این مودم های بی ارزش وایمکس باید روی دست مردم بمونه...نقل قول:
2 مگ پایه اصفهان
دیگه اصلا سایت speedtest باز نمیشه که بخوام تست سرعت بزارم ببینید افتضاحیشو .ADSL هم که به ما نمیدن
:n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24: :n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24: :n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34:
دوستان اگه خبری ازم نشد یه وقت فکر نکنید سرعت خوب شده ها کلا قطع شده:n28:
اصفهان 2سالی میشه که داغونه ... چرا به شما ADSL نمیدن؟نقل قول:
اون سوال دوم من پرسیدم .خواهش میکنم دوستان به همه فک و فامیل آشناها بگن سمت وایمکس ایرانسا نیایید. داره میره سمت lte ولی هنوز مودم قدیمی رو میفروشن با قیمت 200 تومن!!!! بعد سرعتش داغونه داغونه .حتی مجبور شدن هم نگیرین! مودم رو دستشون میمونه .تازه اگر مودم عوض کن 200 تومنم سر باید بدیم تعرفه هاشم گرونتر از این میشه که هیچ ارزشی نداره
سلام،کسی میدونه واسه اینکه طرح تعرفه وایمکس ایرانسل از 128به بالا ارتقا پیدا کنه باید چکار کرد؟
الان توی حساب کنترل اینترنتی فقط 128 داره
دانشجو هستم
سلام،کسی میدونه واسه اینکه طرح تعرفه وایمکس ایرانسل از 128به بالا ارتقا پیدا کنه باید چکار کرد؟
الان توی حساب کنترل اینترنتی فقط 128 داره
دانشجو هستم