دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای دوره جدید . من الان سرویس 3 ماهه نامحدود 128 دارم و ای راضی هستم ازش سرعت دانلودش به طور متوسط همیشه روی 30 هستش ! تمدید 3 ماهش هم حدود 40 تومن هزینه میگیره ازم .
الان دوره من 20 اردیبهشت تموم میشه و می خوام برم سراغ سرویس های حجمی مکس نت یا همارا
سرویس هایی که با بودجه من جور در میاد اینا هستش
Class
256Kb~512Kb 13 گیگ 6 ماهه به قیمت 58 تومن ! ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
Turbo
512Kb~1Mb سرویس 3 ماهه 6 گیگ به قیمت 48 تومن . ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و اما همارا
سرویس کلاسیک + ماهانه 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و سرویس توربو ماهانه 4 گیگ به قیمت 16500 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و سرویس طرح قبوض ( ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین )
توربو ماهانه 4 گیگ 1550 تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
ممنون میشم بفرمایید از بین اینا به صرفه ترین و کاربردی ترین سرویس کدوم هستش و سرعت دانلود میانگین هر کدوم از این سرویس ها در طول ساعات عادی و رایگان چگونه هستش ؟
منتظر راهنمایی کامل دوستان هستم :n16: