من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:نقل قول:
Printable View
من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:نقل قول:
خوب شما برو از شاتل آرت بگیر! هم نامحدودهست هم قیمتش مناسب! خوب سه هفته باشه وصل شده باشه! تخلیه کن برو شاتل وقتی می بینی 128بالاتر بهت نمیدن!نقل قول:
از یکی شنیدم اینایی که مشکل سرویس روی فیبر دارن و از مخابرات سرویس میگیرن اگه تخلیه کنن دیگه نمیشه از هیچ شرکتی بگیرن!نقل قول:
شما شنیدها رو ول کن بهترین کار اینه که شما با متخصصش صحبت کنی البته اگر میخوای سرعت بالاتر از 128داشته باشی.نقل قول:
شما زنگ بزن بخش فروش شاتل به شماره 23099 راهنماییت می کنند :n01:
نمیگم فردا با اینکار جواب میگیری، ولی لاقل دل خودت خنک میشه :n02:نقل قول:
یه فروم شکایت هم توی سایت تتنظیم مقررات پر کن،
توی فروم بگردی خیلی ها لینک و مراحلشو گذاشتن،
زنگ زدم شنیده هارو تایید کرد گفت خطوط روی فیبر رو فقط مخابرات میتونه ADSL بده! که داده ولی چه دادنی!نقل قول:
عزیز همین کار رو کردم سایت 195 دات آی آرنقل قول:
دوستان با دستور nslookup میتونید ip یک سایت رو بیینید ؟ قبلا میشد الان نمیشه برای من
//
بعد الان مخابرات تهران یا اصفهان نماینده شهر محسوب میشن به لحاظ اینترنت که تاپیکشون اومده زیر بخش اینترنت استان ها ؟
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: درآمد سال 91 این شرکت از محل فروش خطوط پرسرعت اینترنت سه هزار میلیارد ریال بوده و این میزان درسال 92 به شش هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
ببینید چه پول هایی به جیب می زنند با گران فروشی و اینترنت بی کیفیت.