من تنظیمات رو گذاشتم رو 5.55 خاموش میشه کامپیوتر مدمم روشنه تا وقتی بیدار میشم بعدش خاموش میکنم روشن میکنم میبینم چیزی کم نکردهنقل قول:
Printable View
من تنظیمات رو گذاشتم رو 5.55 خاموش میشه کامپیوتر مدمم روشنه تا وقتی بیدار میشم بعدش خاموش میکنم روشن میکنم میبینم چیزی کم نکردهنقل قول:
بالاخره تونستم با این لعنتی تست بگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود cra پارس آنلاین
سلام
دوستان امیدوارم این پستم رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز قبول دارم. همونطوری که گفتم بعضی سایتا واقعا به اشتباه مسدود شدن. در مورد سایتهای خبری همنقل قول:
راستشو بخوای بعضیاش واقعا مغرضانه است. شاید اصلا دروغ هم نگن ولی جوری خبر رو مطرح میکنن که همونطوری که خودشون میخوان برداشت بشه. همونطوری که میدونید یک سری تکنیک های خبری هست مثل ماساژ خبر که این یکی از تکنیک های بعضی از این سایتاست. باور کنید بعضی از کارهاشون مشکوکه.شاید این جور سایتا برای کسایی که فریب این مدل حیله ها رو میخورن مسدود میشه نه برای اهل علمش!
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شاید شما درست میگی جناب و من تو باغ نیستم. چون خیلی با این جور مسایلی که سایت بازی و ... کار ندارم. نمی دونم چقدر در مورد بحثی به نام تهاجم فرهنگی مطالعه دارید. نمی دونم وقتی فیلمی رو نگاه میکنید با اون موضوع فیلم همراه میشید یا در پشت ظاهرش دنبال مقاصد ممکنه ی دیگری هم هستید یا نه.من یه سوال هم دارم، چرا بعضی از این کشور ها انقدر دلشون برای ما میسوزه ؟! برامون شبکه های فارسی میسازن، شبکه های خبری با کلی موضوع و مستند جالب که هر طور شده ما رو مخاطب خودشون کنن. واقعا ما ها انقدر براشون عزیزیم ؟
و یه مسئله دیگه. به شخصه زیاد اهل فیلم سینمایی جدید و فلان بازی تازه ساخته شده نیستم. به نظرم وقتی که میتونه برای نگاه کردن یه فیلم سینمایی خیلی با کیفیت و جذاب صرف بشه، اون وقت، میتونه صرف مطالعه کتابی بشه که شناختم رو نسبت به خودم و پروردگارم بیشتر کنه. کتابی که اصول اعتقادیم رو با برهان و دلیل برام روشن میکنه خیلی از یه فیلم سینمایی و بازی تازه ساز برام جذاب تره. و معتقدم وقتی که صرف گوش دادن به حرف های سطحی و هوس آلود یه خواننده ی غربی یا بازی call of duty میشه ، اون زمان ، میتونه با ساختن یه خونه یا حموم تو یه اردوی جهادی تو یه روستای صعب العبور برای یه آدم بیبضاعت، تو تاریخ انسانیت ثبت بشه.درسته دوست عزیز من تو باغ نیستم. خیلی خیلی هم خوشحالم که تو اینجور مسایل وقت تلف کن تو باغ نیستم.به نظرم بهتره اون موقعی که ازمون می پرسن جوونیت رو در چه راهی صرف کردی بهتره که بتوینم بگیم در راه خدا، تا اینکه بگیم در راه رسیدن به چک پوینت یه بازی.( پایان بحث از طرف این جانب)
موفق باشید
برای منم pppoe هست و بعد از خاموش شدن اتومات سیستم و روشن موندن مودم دیگه حجم کم نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز و برادر مهربونم ، با یک سری از حرفهات موافقم ولی از یک سری از حرفهات سر در نیاوردم ، یعنی اگه آدم برای خودش این جور تفریحاتی نداشته باشه یک فرد غمگین و گوشه گیر میشه و حتی تو زندگی شخصیش هم ممکنه به بن بست بخوره
باز هم میگم من به نظر و عقیده جناب عالی احترام میزارم....
موفق باشید:11:
تو تنظیمات مودم میتونید ببینیدنقل قول:
بخش وضعیت
چرا بخش گزارش مصرف کار نمیکنه ؟
سلام دوست عزیز.ببین سایتای خبری خودمون هم مغرضانه خبر را میگن و هم جوری خبر را میگن که همونطوری که خودشون میخوان برداشت بشه درسته؟آگاهی و ظرفیت مردم باید بره بالا نه اینکه سایتا فیلتر بشه چون مردم ظرفیتشو نداره پس باید فیلتر بشه این اشتباه.چرا کشورهای خارجی یا دشمن سایتهای ایرانی و دولتی را فیلتر نمیکنن.چرا هیچ محدودیتی واسه مردمشون قائل نمیشن؟هرکی بخواد میتونه بره مثلا سایتهای دولتی مثه شبکه خبر را ببینه و از مطالبش استفاده کنه اما تو ایران بر عکسه در صورتی که ما ادعای راستی و حقیقت میکنم .از چی میترسیم که واسه مردممون محدودیت درست میکنیم؟نقل قول:
سلام،میخواستم بدونم سرعت دانلود تعرفه های نامحدود پارس انلاین که جدیدن داده چجوریه؟ اصلا بدرد میخوره نامحدودش؟ اینم اگه خیلی دانلود کنی با حجم های بالا محدودت میکنن یا نه؟ ضریب اشتراکشون واقعا همونطور که نوشتن 1 به 10 هستش؟ من الان شاتل دارم میخوام ببینم اگه نامحدود پارس انلاین بهتره عوض کنم شاتل رو پارس انلاین بگیرم
ترکیده نگیری بهترهنقل قول: