دوستان بنده بعد از کلی آزمون و خطا و اعصاب خوردی بالاخره متوجه شدم مشکل نویز از سیم کشی غلط بوده (4 تا سیم خروجی بوده اشتباه وصل کرده بودن)
بعد از اون هم همه سیم های پریز های تلفن غیر از همین که ازش نت رو میگیرم رو قطع کردم که اونم خیلی کمک کرد نویز کمتر شد و الان به این ارقام رسیدم که به نظرم برای ایران خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار downstream تا 26 و upstream تا 66 هم رفتن !
الان ثباتش خیلی خوبه اما پینگ در کمال نا باوری از قبل که نویز داشت هم بدتر شده اون موقع از سرور فرانسه 125 میگرفت الان 145 شده
از اونجا که sa@te جان هم مشکل پیدا کرده امید وارم از سمت مخابرات باشه و زود گذر
بقیه دوستان هم اگر در چند روز گذشته پینگشون بالا رفته یه گزارشی به ما بدن که حساب کار دسمون بیاد
پ ن : دوستان الان کابل مخابرات که توی حیاط ما اومده واسه 2 واحد هست 8 تا سیم داره 2 تاش رفته واسه تلفن واحد بالایی و 2 تا هم واسه واحد من 4 تاش هم ول بود به امان خدا نکته جالب اینه که از 2 حالت مختلف با سیم های مختلف از اون 6 تا سیم (جدا از اون 2 تا که میره بالا) به من اینترنت میده که یکیش خیلی نویز داره و هی قطع میشه و یکیش همینه که گذاشتم
و حالا شما هم میتونید برید تو حیاط مودم رو و تست کنید البته لپ تاپ میخواد
و اگر میتونید پریز هارو باز کنید و 1 لاین سیمی رو که میاد وسه مودم بزارید و بقیشو جدا کنید
معمولا سیم هاشون مشخصه و 4 تا 4 تا توی پوشش جداست ، اگر از حیاط نویز نمیگیرید اما تا میاد تو خونه خراب میشه سیم ها احتمالا مورد داره میتونید سیم بخرید رو کار نصب کنیدو اما حتما از سر خط سیم حیاط رو تست کنید اگر اونجا خراب باشه مورد از شما نیست.