از اونجایی که سرعت دانلود سه به بعد بهتر میشه این خوبه که تا هشت رایگانه که معمولا سرعت خوبی داره. اما من خودمو بزور تا یک بیدار نگه میداشتم الان باید تا دو صبر کنم :n02:
Printable View
از اونجایی که سرعت دانلود سه به بعد بهتر میشه این خوبه که تا هشت رایگانه که معمولا سرعت خوبی داره. اما من خودمو بزور تا یک بیدار نگه میداشتم الان باید تا دو صبر کنم :n02:
دوستان 1.5 ماهه وایمکس من سرعتش صفر هست پشتیبانی هم همکاری نمیکنه ...
اصلآ وای فای هم جواب نمیده روزی شاید کمتر 1 ربع جواب بده وای فایش چی کنم ..............
3 ماهه شارژ کردم ......... 15 هزارم پول توی سیستم هست ........... شانس بد من ...........
وای فای adsl بگیرم یا از سیم کارت رایتل یا ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
واقعا اونا کاری نمیکنن برات واسه منم خرابه اگر واقعا میتونی برو adsl بگیر داداش . اگر نمی تونی وای فای بگیر ولی خوب وایرلس خرج داره آنتنش . سیم کارت رایتلم خودم استفاده نکردم . اگرم دوست داشتی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن !نقل قول:
adsl دارم 7 ساله ولی مودمم ساده هست .. قدیمیه و برای تبلت , وایمکس ایرانسل گرفتم مودمش 220 هزار ....
الان adsl مودم وای فای بگیرم مشکلی مثل ایرانسل نداره ؟؟؟ مودم چه مارکی بگیرم ...
ضریب اشتراک اینترنت وایرلس 1به1 هست نوع نانو وایرلس هم بستگی به فاصله شما تا انتن ISP داره شما الان هر چقدر هم هزینه کنید تا 10سال دیگه هم میتونید ازش استفاده کنید... تعرفه های وایرلس کمتر از وایمکس هست.نقل قول:
دوست خوبم وایرلس کدوم شرکت خوبه من پارس دارم میخوام وایرلس بگیرمنقل قول:
سلام دوستان جایی رو سراغ ندارید مودم وامکسم رو درست کنه یو اس بیش خرابه
مشهد یا نیشابور باشه بهتره ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما کدام شهر هستید تا بهتر راهنمایی کنم...نقل قول:
تهران دوست عزیزنقل قول:
به نظرم فناوران اسمان خوبه هم قیمت ها مناسبه هم شبانه رایگان داره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]