ببین سرویس گیم اگر داشته باشه می تونی درخواست بدی برای کاهش پینگ فعال بشهنقل قول:
Printable View
ببین سرویس گیم اگر داشته باشه می تونی درخواست بدی برای کاهش پینگ فعال بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین
یه سرویسی هست البته شرکتهای خصوصی مثل پارس و شاتل من دیدم دارن مشترک درخواست فعال سازی میده به شرکت پینگ به زیر 150میرسه براش,البته میگم باید ببینی مخابرات داره همچین سرویسی یا نه بزنگ 2020آمارشو بگیرنقل قول:
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم ADSL مخابرات خوب هست که با پارس عوض کنم یا نه ؟؟؟؟
سرعت مورد نظر شما چه سرعتی هست و چقدر می خواید به صورت ماهیانه برای اینترنت خرج کنید؟نقل قول:
به 2020 زنگ زدم و گفتم من تو سایت 2 بار تغییر تعرفه دادم ولی نوشت عدم تایید! گفت چند لحظه صبر کن ببینم داستان چیه! بعد از یه مکث طولانی گفت سوییچ منطقه مخابراتیتون رو ما بستست! ما دسترسی نداریم براتون کاری بکنیم باید برین منطقه مخابراتیتون! منم که قبلا با رییس مرکز مخابراتمون رودر رو صحبت کرده بودم و همون موقع بم گفته بود ما از لحاظ فنی امکان دادن سرعت بالاتر از 128 رو نداریم! همین 128 هم کلی بتون حال دادیم که عرضه کردیم! اینم از اینترنت پرسرعت ADSL مخابرات! چه حماقتی کردم درخواست دادم وصل کنن برام! :n28: اونم پس از 3سال خالی نبودن پورت! لعنت به ADSL مخابرات :n22:نقل قول:
من برعکس شما بودم! مخابرات داشتم اومدم پارس و الان خیلی راضیمنقل قول:
همون پارس بمون
مخابرات هم گرونه هم افتضاح!
این داستان برای کدام منطقه هست ؟!نقل قول:
مرکز مخابراتی گور به گور شده لطیفی در محله لویزان!!! :n28:نقل قول:
چرا از شرکتهای خصوصی نمی گیری وقتی 128بهت بالاتر نمیدن؟نقل قول: