آقا ببخشین، اما مگه با این فرمویر LT دیگه مشکل بن حل نشده؟
چرا دوستان همچنان میترسن برن توی لایو؟
آقا ببخشین، اما مگه با این فرمویر LT دیگه مشکل بن حل نشده؟
چرا دوستان همچنان میترسن برن توی لایو؟
كي كجا كِي ترسيده بره لايو ؟ والا ما كه دلو زديم به دريا وصل شديم چون واقعا دلم تنگيده بود برا لايو . اما علاوه بر اينكه LT مينصبين بايد حتما تمام بازي هايي كه باهاشون لايو بازي ميكنين رو چك كنين كه Full Stealth باشن ! با برنامه ي Abgx360 Version 1.0.2 .نقل قول:
چه کارای دیگه ای باعث بن شدن میشه؟؟؟
كار خاصي باعث بن شدن نميشه ! همين LT رو نصب كني و بازي هات رو چك كني كه امنيت كامل رو داشته باشن ديگه مشكلي نيست ! مخصوصا بازي هاي كه ميخواي باهاشون به لايو وصل بشي ! حالا چه آنلاين بازي بكني چه نكني !نقل قول:
با سلام به همه ي دوستان عزيز.:11:
1. آيا قيمت جهاني الايت تا آخر اين ماه ارزون ميشه؟(يه جايي ديده بودم كه گفته بود الايت 250 دلار ميشه!!!)
2. آيا الان خريد 360 در هفته ي آخر اسفند عاقلانه هست؟(چون تا تير كار دارم و اگه بخوام بخرم بعد تير مي تونم كه مي ترسم مثل تابستونه پارسال دو باره خيلي گرون بشه:41:)
3. خبري از برد جديد هست يا نه؟
4. 360 با هارد 250 به بازار عرضه ميشه؟(جايگزين الايت 120 گيگي بشه؟)
با سپاس فراوان.:10:
با سلام به همه ي دوستان عزيز.:11:
سلام
با توجه به نزدیک شدن به عید قیمت 360 مثل سابق افزایش پیدا میکنه{ گیریم که تو اونور ارزون شه چه ربطی به این ور داره:31:}نقل قول:
1. آيا قيمت جهاني الايت تا آخر اين ماه ارزون ميشه؟(يه جايي ديده بودم كه گفته بود الايت 250 دلار ميشه!!!)
اگه قصد خرید داری تو همین هفته بگیری خیلی بهتره چون احتمال نوسان قیمت ها هست/ احتمال اینکه تابستون گرون بشه 100% هستنقل قول:
2. آيا الان خريد 360 در هفته ي آخر اسفند عاقلانه هست؟(چون تا تير كار دارم و اگه بخوام بخرم بعد تير مي تونم كه مي ترسم مثل تابستونه پارسال دو باره خيلي گرون بشه:41:)
فعلا" که جاسپر ها دارن خیلی خوب کار میکنن.....فکر نمیکنمنقل قول:
3. خبري از برد جديد هست يا نه؟
این مدل 360 ها به صورت باندل همراه 2 بازی و لوازم جانبی عرضه میشند که 499 دلار قیمت دارند که فکر کنم بشه حدود 600 هزار تومن ایران/ارزش نداره همین 280 گیگ ها هم جوابتو میده:20:نقل قول:
4. 360 با هارد 250 به بازار عرضه ميشه؟(جايگزين الايت 120 گيگي بشه؟)
با سپاس فراوان.:10:
باسلام وخسته نباشید
شایداین سوالی روکه میخوام بپرسم باتوجه به اینکه این که این تاپیک اینقدرجلورفته ناشیانه به نظربرسه،ولی اگه ممکن اساتیدلطف کنند ویه آموزش جامع درموردآپدیت فرم ویر 360 بزارند.ممنون میشم.
یعنی یه بار وصل بشه دیگه نیاز نیست وصل بشی یا نه موقع استفاده باید حتما وصل کنی؟؟؟:18:نقل قول:
بازیهای جدید رو که اجرا میکنه هالا هر اپدیتی که میخواد داشته باشه.نقل قول:
من هم dvd 2و هم dvd1 رو نثب کردم و dvd 1 رو که میزارم و dvd 2 رو اجرا میکنم خود بازی میگه که dvd 1 رو اجرا کن شای به خاطر این که دو تا dvd نثب هست اینجوری میشه.
سعید جان اینجا توضیح دادن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
ارهنقل قول:
باید به pc وصل باشه تا از روی اون اجرا کنه
اینجا هم همه چیز رو توضیح داده و همچنین نسخه windows هایی که media center دارن و همچنین روش کار رو
کد:http://support.xbox.com/support/en/us/nxe/xboxlive/troubleshooting/NetworkHelp_mcxpc.aspx