ممنون یعنی برای سه ماه 5 گیگ فقط ترافیک دارید؟ و 34200 رو با مالیات وعوارض گفتید؟نقل قول:
Printable View
ممنون یعنی برای سه ماه 5 گیگ فقط ترافیک دارید؟ و 34200 رو با مالیات وعوارض گفتید؟نقل قول:
با دورد دوست گرامی اتفاقا ایشان خیلی بهتر از من و شما تو باغ هستند آن کسی که تو باغ نیست من و شما هستیم.در مورد سایتهای به قول ایشان غیر اخلاقی اگر خانواده ای نگران کودکان خود می باشد امروزه هزاران نرم افزار وجود دارد که می توانید به وسیله فعالیت کودکان خود را در اینتنرت کنترل کنید.ایشان خودشان هم بهتر از همه می دانند که دلیل هیلتر شدن سایتها چیز دیگری هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول معروف با ما به از این باش که با خلق خدایی:18:در آخر هم باید گفت خوشبختانه این دنیای اینترنت مانند یک اقیانوس گسترده هست هر جا را ببندی جای دیگر باز هست و اینها به جای هیلتر کردن سایتها بهتر هست به فکر اصلاح کردن و درست کردن رفتار و افکار خود باشند که دیگر ترسی از اینترنت نداشته باشند که برای جلوگیری از تبادل اطلاعات مجبور نباشند اینترنت ملی راه بندازند یا دست به هر کاری بزنند که برای 2 روز هم شده بتوانند آن را هیلتر کنند.نقل قول:
دوست عزیز من اخرشو کنایه زده بودم و منظورم این بود که دوستمون خودشو به کوچه علی چپ نزنه و سایت غیر اخلاقی رو بهانه همه چیز نکنه . باید توی پرانتز ( ما هم گوشامون درازه) می نوشتم که گفتم بی ادبی میشه ^^ .
هر چی هم گفتی موافقم و اینترنت بزرگترین از این حرفاست و اینام احمق تر از این حرفا.
بله قیمت نهایی سرویس اینه.نقل قول:
نهنقل قول:
با یه روش دیگه تو همون هیپ فایل اپلودشون دارم میکنم
هر چند کمی وقتگیره
ولی به هر حال شدنی هست
اصلا پارس از مدیافایر دانلود نمیگیره خیلی عجیبه ها ....
تا جایی که من میدونم فروش وی پی ان آزاد هستنقل قول:
و همه شرکتها میفروشنش
بعدشم اصلا مهم نیست
به هر حال تا اینجا هر کاری کردند نتونستند کامل ببندند
و الانم بدون مشکل داریم استفاده میکنیم
و همیشه یک راهی وجودداره برای دور زدن
راستی بچه ها
حالا پینگو مشکلاتش پارس یه طرف
2 سه شبه با سرعت خوب دانلود میکنم
معمولا 150
برعکس من چند شبه دانلودم افتضاح شده به یک گیگ هم نمیرسه :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به پارس افلاین.امروز سرعت افتضاح شده.خدا وکیلی یعنی سرویس 256دارم اینم سرعتم.پینگ افتضاح شده سرور تهران هستش قبلا پینگ 65 بود اما الان کمتر از600نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پارس آنلاینی سلام
من الان شاتل دارم خیلی شبانش افتضاح شده زیاد محدود میکنن
من میخوام شرکت رو عوض کنم
دانلود شبانه برام مهمه
میخوام بدونم وضعیت پارس آنلاین چجوره؟؟ سرعت رو محدود میکنن یا نه؟؟؟ سرعت دانلود شبانه چنده؟؟؟ حدودا شبی چند مگ میشه دانلود کرد؟؟
البته برای سرویس 128
بستگی به منطقه ت داره . برای 128 از شبی 500 مگ بگیر تا شبی 3.5 گیگ !! اگر هم منطقه خیلی خراب باشه که کلاً دانلود شبانه رو باید بیخیال شی :27:نقل قول:
یکی نیست بگه منظور از مدت کوتاه چقدر میشهنقل قول:
مشترک گرامی
با پوزش از شما، این گزارش به مدت کوتاهی قابل دسترسی نمی باشد
با تشکر
خاک بر سرشون