نمی دونم به خاطر این چند روز تعطیلی هست یا چیز دیگه اما الان قشنگ 1 هفتس در باز کردن یه صفحه ساده مشکل دارم! هرچی جلوتر می ریم جا بهتر شدن بدتر میشه و فقط ادعا و پول رو افزایش میدن.
Printable View
نمی دونم به خاطر این چند روز تعطیلی هست یا چیز دیگه اما الان قشنگ 1 هفتس در باز کردن یه صفحه ساده مشکل دارم! هرچی جلوتر می ریم جا بهتر شدن بدتر میشه و فقط ادعا و پول رو افزایش میدن.
منم همینطورم . من دو ماهه اینطوره واسم !نقل قول:
اصلا از وقتی تری جی و فور جی اومده دیگه وایمکسو به امان خدا ول کردن. هر چند تری جی هم آش دهن سوزی نیست بدتر اینکه قیمت بسته های تشویقیش هم دو برابر کرده
وایمکس از تابستان 92 دیگه از لحاظ سخت افزاری حمایت نشد گرچه تجهیزات و انتن های این فناوری هزینه زیادی داشت برای اینکه کاربر ها در سطح شهر دچار مشکل نشوند فرکانس وایمکس اجازه نمیداد با نصب انتن های کم یوزر های بیشتری را پوشش داد البته صحبت هایی هست که فرکانس 4g جایگزین بشه که فکر کنم با توافقات و در سال های آینده این مورد محقق بشه...
وایمکس هم به LTE ارتقاء پیدا کنه شک نکنید تعرفه هاش دوبل میشه...
همین الان هم تعرفه ها وایمکس فضایی بخواد دو برابر بشه که دیگه هیچی...نقل قول:
بله.... خیلی هم راحت 2 برابرش می کنند می گند بدلیل ارتقاء شبکه 100برابر پول این تجهیزات به جیب میزنن وزارت ارتباطات هم که اصولا مثل بز نگاه میکنه فقط... :n36:نقل قول:
بعد جالبیش اینجاست کیفیتش از اینی هم که هست بدتر میشه هیچکس هم نیست بگه خرت به چند...
حالا شما خودت را ناراحت نکن این مدت حسابی پیگیر موضوع گرانی بسته ها بودی و اذیت شدی... اصولا همیشه مردم باید ضرر ها را جبران کنند این شرکت ایرانسل و اطرافیان اینقدر قدرت دارند که وزیر ارتباطات هم کاری نمیتونه بکنه... البته این وضعیت بدتر میشه.نقل قول:
من تا قبل گرون شدن بسته های ایرانسل بهش امید داشتم که گرون نشه و بعد از اینکه مودم های وایمکس رو با td.lte جایگزین کردن بتونیم لذت ببریم . ولی ایرانسل خراب کرد . تا ماه آینده کلا وایمکس رو جمع میکنم adsl میگیرم .خوزستان بیشترین استفاده وایمکس ایرانسل رو داره که اندیمشک هم کاربر زیادی داره .واسه مشکل سرعت کارشناسشون گفت : سه تا دکل زدند به یکیش 300 کاربر وصله .به یکی 250 تا یکی دیگه 80 نفر ! من جز 80 نفر هستم یکم بهتره ولی باز میترکه از ظهر به بعد! سایت باز نمیکنه چه برسه دانلود!نقل قول:
من خودم وایمکس را از اهواز شروع کردم واقعا عالی بود مخصوصا وقتی که نامحدود ماهانه داشتم اصلا نوسانات و بی کیفیتی معنی نداشت... یک مدت کمبود پهنای باند بی داد میکرد ولی آخرش دیگه داغون شد کلا از فروش مودم های وایمکس و تعرفه های فضایی ایرانسل خیلی سود کرد الان چقدر کاربر ها باید این مودم ها را کنار بذارند و هیچی به هیچی...نقل قول: