سلام
پینگ و لودینگ صفحات خیلی افتضاح شده! در طول روز هم پینگ بالاست! شده مثل دیال! برای بقیه تغییری نکرده؟
Printable View
سلام
پینگ و لودینگ صفحات خیلی افتضاح شده! در طول روز هم پینگ بالاست! شده مثل دیال! برای بقیه تغییری نکرده؟
نه برای من که عادی هست!نقل قول:
برای من از شما هم بدتر شدهنقل قول:
امروز زنگ زدم چنان بحث و دربری بازی شد پای تلفن که حد نداره
گفتم در اولین فرصت ISP رو عوض میکنم
بر میگردن میگن این کار ها سیاست شاتله
یه 2 دقیقه بد شد دوباره اوضاع عادیه پینگ 264نقل قول:
این اخرین تست من که همین الان گرفتم
اما در عمل سرعت باز شدن صفحات تو هر سه browser در حد افتضاح
هم تو pc هم تو console ها
شب ها که اصلا هیچی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست از این سایت و سایتهای مشابه اندازه گیری سرعت دقیق نیستننقل قول:
ولی متاسفانه خیلیا شدیدا روی نتیجه این سایتهای اندازه گیری سرعت حساب باز میکنند
لااقل شما که نادرست بودن این نتایج رو تایید کردید و متوجه شدید
طبق اطلاعات بدست اومده از سایتهایی مثل speedtest برای سرعتهای بالاتر از 1 مگ اونم برای دقت کارکرد سرویس دهنده های اروپایی و امریکایی استفاده میشه نه isp های داخلی که نهایت سرعتشون به 100 هم نمیرسه (دقت کنید 100 کیلو )
امروزی یک دوری تو شهر زدم بین دوستان و پاساژ ها و مغازه هایی که تو مراکز مخابراتی مختلف در سطح شهر از adsl شاتل استفاده میکنن
دیدم احدی بافت نمیشه که مشکل نداشته باشه و دقیق از bug هایی که من تجربه کردم بی نصیب نمونده باشه
همشون مینالیدن و این هم فهمیدم که بهترین ping ازانه من بوده
کار به جایی کشید که چند تاییشون به دفتر نمایندگی شاتل رفتن و کار به فحش و دعوا کشید و قرار شده طی یکی دوروز اینده ضد شرکت و این خدمات ضعیف و پول گرفتن های بیهوده شکایت کنن
نمیدونم باور میکنید یا نه
ولی مثلا اگه ساعت 00:55 شب وصل باشی با سرعت 60 کار میکنی اما درست از 01:00 سرعت مثل الان تو بهترین حالت به 1.1 میرسه
اعتراض اونها هم از شبانه نبود چون امروز در طول روز هم با افت های وحشتناک مواجه بودیم
سرعت از ساعت 12:30 تا الان=> گه...گه...گه!!!(شرمنده لفظی بهتر از این سراغ نداشتم!)
این آمل لعنتی هم جز شاتل سرویس دیگه ای نداره!
خب معلومه میرسه به یک کیلو مگه چقد زور داره اون بدبخت!!!نقل قول:
بیخیال دیگه !!!!(بازم میگم سیاسته شما باور نکنید:31:)
زیادی حال گرفتید کسی جلو دارتون نیست:31:بیخیال شید برید رو ART
زنگ بزنید بگید سرعتتونو کم کنن
من که گفتم آخرش همرو پشیمون میکنن