سلامنقل قول:
پیام دادم
سورنا شاید d30 رو پیدا کنی
بنظرم سری های پاینشون در یه حد هستننقل قول:
صدای c3 رو نشنیدم، آلپاین تو بعضی قطعات صدای معمول و قیمت بالا داره اما صدای بد نداره بنظرم
سلامنقل قول:
پیام دادم
سورنا شاید d30 رو پیدا کنی
بنظرم سری های پاینشون در یه حد هستننقل قول:
صدای c3 رو نشنیدم، آلپاین تو بعضی قطعات صدای معمول و قیمت بالا داره اما صدای بد نداره بنظرم
سلام سلام ببخشید دیر به دیر سر میزنم اخه دوتا از دیسکای کمرم زده بیرون باباهه هم رایانه رو ریخته رو زمین گفته دیگه حق نشستن نداری منم واسه همین تایپ کردن برام سختهنقل قول:
جوونی رو نگاه تو 21 سالگی دیسک کمر:n27:
=============================================
عزیز جی ویی سی رو به نظرم بیخیال شو
بین اون سه گزینه شما
پایونیر 355 از بقیه بهتره در ضمن قیمتش پاییین اومده شده 223 هزار تومان حواستون باشه البته شما از ما ارزونتر قیمت داری الان دیدم:n02:
یه خروجی ار سی هم که داره! بر اساس این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی x100 بگیری ید ارتقا در اینده رو باید یزنی:n02:
نظر من اینه که بلوتوث رو بیخیال شی یه mvh-155 بگیری قیمت 175 تومن ارزونه کار راه انداز هم هست هر کی هم میشینه تو ماشین میگه به پایونیر دارییییییییییییی:n08:
در مورد باند هم بگین در اینده قصد امپلی دارین یا نه؟
اصلا قصد ارتقا ندارین؟
اگه اون الپاینو تو پاپ استریو دیدی بهت بگم که اینا تو بازار کم پیدا میشن بعد قیمتای پاپ استریو هم با بازار فرق میکنه خودشون هم برا فروش قیمتای تو سایتشون رو قبول ندارن
ولی اره برای بستن بدون امپ به نظرم
1-SPJ-69C3
2-پایونیر 6964(ویتنامی)
3-پایونریر 6965
تا قبل ولوم 53 که 6965 از 6964 ضعیف تره ولی بین 50 تا 62 چون داخل 6964 بعد ولوم 53 بهم ریختگی شلوغی صدا وجود داره یعنی عملا صدا بعد 52 دیگه زیاد نمیشه نمیشه اهنگو گوش داد فکر کنم به خاطر وات پایینشه اما تا قبل ولوم 52 تا 55 6965 ضعیغه چون احتیاج امپ توش مشهوده اما تا نزدیکای ولوم ته هم توش بهم ریختگی صدا به وجود نمیاد اگه همش با ولوم اخر اهنگ گوش میدی 6965 اگه با ولووم متعادل گوش میدی 6964
3-hertz dcx690 اگه اصلیشو پیدا کنی به نظرم تا رده دوم هم بالا میاد
4-کنوود 6930 صداشو نشنیدم ولی به قیتش خیلی خوب می ارزه
قیمتی
به ترتیب گزینه
168 تومن
105 تومن
130 تومن
148 تومن
102 تومن
:n16:
راستی به قول دوستان پایونیر از 170 تومن تا 350 تومن پخشاش صداش همه یه جورن بابا فقط قیافه و آپشنا فرق میکنن
همین که میگین :نقل قول:
حجم باس زیاده صدای ووکال تو BASS کمی گم میشه
خوب ساب بندازم که دیگه بدتره! میدرنج و تیوتر کلا گم میشن دیگه! ساب خسته میکنه صداش آدمو (مثل شیرینی که زیادش دیگه دله آدمو میزنه )
جایی سراغ دارین بشه رفت صداهاشونو شنید؟ تست بگیرن؟
درودنقل قول:
خدا بد نده ...
با آرزوی سلامتی برای شما
فروشنده هم در مورد پخش نظرش مثل شما بود و میگفت واسه اسپیکر بیشتر خرج کنی بهتره...
بنابراین یه 155 خریدم امروز موند اسپیکر که فروشنده یه چیز واسم تست کرد یعنی عالی، صداش jbl gto 938 و 6975 رو میخوره البته من تو بحث تکنیکی و تخصصیش وارد نمیشم چون اطلاعی ندارم، مارکش MB Audio بود. در موردش اطلاعی دارید؟ اصلاً مطرح هست؟
اصفهان جایی سراغ دارید با انصاف باشه و کارش خوب باشه واسه سیستم؟اخه اینجا کسیو نمیشناسم!
سلامنقل قول:
ماشینتون چیه؟
سلام بچه محلنقل قول:
خوب کاری کردی مبارکه ایشالا به سلامتی تو شادی ها استفاده کنی
مدلشم خب یاد داشت میکردی ببینیم مشخصاتش چی بودامپ خوره یا نه کیفیتی قدرتیه اشتباه کردی مدلشو بر نداشتی فقط اسم کمپانیشو برداشتی
والا من تاحالا نشنیده بودم
ولی الان که سایتشو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه برند معتبریه المانیه که تو سال 2005 با یه شرکت امریکایی شریک میشه
نکته اخلاقی وقتی گوش شما از صدای این باند لذت برده تموم دنیا هم بگن بده شما بیخیال شما بهش علاقه داری مهم حسیه که ادم تو گوش دادن از موسیقی پیدا میکنه که این بانده به دل شما نشسته وقتی به دل بشینه پس از خرید پشیمون نمیشینن دیگه درسته؟پس شک نکنید
ممنوننقل قول:
دقیقاً، کاملاً حق با شماست چیز دیگه در مقابلش اونم تو این رنج قیمتی بعید میدونم همچین صدایی رو بهم بتونه بده
بازم ممنون...
اقا من یه جفت 6975 دارم که سال 86 خریدم خیلی خیلییییی تمیز و کم کار کرده (اخه رو ماشین بابام بوده فقط رادیو گوش میداده:n08:)
من از بیس قوی خوشم میاد اما اگه اسپیکر ها راضیم کنن ساب نمیخام.
نظر شما چیه که 6975 ها رو رد کنم و یه جفت dls1073 ببندم؟؟
حدودا چقدره 1073؟؟؟ 6975 رو چند ازم میخرن؟؟
سیستم فرضی:
هد یونیت 8019
امپ 8004 جی وی سی.
ممنون
خب دوست عزیز چه کاریه 6975 ها رو نگه دار و بقیه سیستمت رو ببند اگه صدای 6975 ها با امپ راضیت نکرد عوضشون کن چون 6975 های قدیمی هم بی انصافی نکنیم خوب بودند الان چون 6975 ورژن دو اومده و قیمتاشونم نسبت بهشون نمیارزه کسی زیاد طرفشون نمیره وگرنه اونایی که صدای 6975 های قدیمی رو شنیدند هنوز صداش توی گوششونهنقل قول:
در ضمن شما وقتی 8019 ببندی اصن میفهمی صدای باندات چی بوده من بهت قول میدم باندات رو نمیفروشی به جای اون پولی که میخوای بدی برا باند یه ساب بخر البته ساب کیفیتی تا جای ویبره و یه بیس خوب و خوشگل رو برات پر کنه ;)
Sent from my HTC One X