جایزه گزاشتم هرکی جوابمو بده ادرس سایت گوگل رو بهش میدم :21:
جایزه گزاشتم هرکی جوابمو بده ادرس سایت گوگل رو بهش میدم :21:
خب دوستان من قرار نبود بیام ولی خب یه فرصت پیش اومد و منم ازش استفاده کردم :31:
دوست عزیز نظر شما واسه ما محترم هست ولی خواشا جوری بیان کنید که از حقیقت به دور نره .نقل قول:
من دارمش ولی برای ریختنش باید حتما بدین به Next Gen چون اگه هادر دستگاه Break بشه برگشتش دردسر داره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:وای خدا از دست شما 2 تا من چقدر خندیدم :31: :38:نقل قول:
اون صدا برای ساچمه ی داخل یک IC هست که حالت عمودی و افقی رو تشخیص میده :31:
شما وقتی دستگاه ایستاده هست چراغش رو با حالت خوابیده مقایسه کنید !! میبینید فرقی نمیکنه جاش .
مطمئن هستم یگانه رو نرفتین چون اون همه چی داره.نقل قول:
مهم نیست چون BAN میشیم میره پی کارشنقل قول:
======
خداحافظ همگی .
البته میام ولی چند وقت دیگه
سلام دوستان يكي به طور دقيق توضيح بده اين كنسول چجوري سه چراغه ميشه ؟؟؟ علت سه چراغه شدن چيه ؟؟؟
سعید دستت درد نکنه حالا مارو مسخره میکنی!:31:نقل قول:
درسته یکم IQ مون هویجیه ولی خوب ...:31:
اخه سعید صدای اون ساچمه که خیلی کمه! اگه یادت باشه چند وقت پیشا هم یکی از بچه ها که دستگاهشو از فتحی خریده بود همین مشکل رو داشت و بعد فهمید که فتحی رو کنسول یک فقره پیچ را به اشانتیون گذاشته:31:
3 چراغ دلیل های زیادی داره و کدهای زیادی هم دارهنقل قول:
همش مثل هم نیست هر کدام یک معنی و یک راه حل داره
اما شایعترین و خطرناک ترینش که به خاطر مشکل حرارتی و ایجاد اشکال تو قسمت GPU و پایه های اون هست که بر اثر گرم شد بیش از حد heatsink این قسمت چون کوچیک هم هست میافته به اصطلاح و باعث ایجاد مشکل میشه
که بهش rrod با کد e74 میگن
که خوب اونم بسته به شدتش تعمیر پذیر یا ناپذیره
هر 3 چراغی هم دلیل ترس و نا امیدی نیست
چون حتی بد جا رفتن کابل برق کنسول هم باعث روشن شدن 3 تا چراغ جلوی کنسول به رنگ قرمز میشه
سلام بر دوستان.میشه بگید مدیا سنتر چه جوری فعال میشه؟باید وصل بشه به pc؟؟؟
برا منم یه دفعه به خواتر بد جا رفتن کابل برق سه چرافه شد.
من که کنسول رو گرفتم بهش گفتم LT روش هست گفت نه m5 (یه چیزی تو این مایها)روش هست.کل بازیها رو هم اجرا میکنه می خواستم بدونم این اپدیت چی هست؟
بازی forza m s 3 رو نثب کردم دوتا dvd رو و با dvd 1 بازی اجرا کردم ولی یه سری از ماشیناش بسته و میگه که dvd 2 می خواد چکار کنم؟
بله باید وصل بشه به pcنقل قول:
lمن همچین چیزی نشنیده بودمنقل قول:
wave 5 داریم که اونم اسم update نیست
شما بازی ها رو تست کن ببین اجرا میکنه یا نه
در مورد FMS3 هم خوب شاید باید اون ماشین ها رو ازاد کنی و هنوز ازاد نشدن ( بازیش رو 4 ماهی هست گرفتم اما هنوز وقت نکردم برو جلو )
برای اجرای دیسک 2 نیاز به هارد دارین و باید دیسک 2 را روی هارد بریزید.نقل قول:
اون سه چراغه میشه ولی با درست کردن برقش درست میشه...ماله منم اینجوری شده.جای نگرانی نیست فقط اگر زیاد این اتفاق براش بیوفته دیگه.........!نقل قول:
راجع به آپدیت چیزی نشنیدم فکر کنم میخواسته یه چیزی یارو بگه همینجوری که مثلا بگه منم بلدم:31:!
بازی فورزا هم ابتدا شما DVD 2 رو نصب کن بعدش DVD 1 رو وارد درایور کن و بازی کن...به همین راحتی.اون ماشینام همش میاد...در مورد آزاد کردن هم که یه سری ماشینای خاص میخواد آزاد کنی نه همه رو/.