آپدیت کنید گوگل رو اضافه میشه برای منم نبود وقتی آپدیت کردم اومدنقل قول:
Printable View
آپدیت کنید گوگل رو اضافه میشه برای منم نبود وقتی آپدیت کردم اومدنقل قول:
باید کروم رو آبدیت کنید به ورژن ۷۸نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
روی فایرفاکس 70
about:config
رو باز کنید
ESNI رو سرچ کنید کلا یه اپشن بیشتر نمیاد اونو از False به Ture تغیر بدید
media.peerconnection.enabled رو هم سرچ کنید اونم تغیرش بدید از ture به false
network.trr.custom_uri رو باز هم سرچ بزنید اون رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیر بدید و در اخر
dns سیستمونم هم رو 1.0.0.1 و 1.1.1.1 فقط فورس تنظیم کنید طبق عکس زیر فقط باید دو تا باشه تو advanced هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سایت هایی که فیلترن و روی کلودفلر dns هاشو ست کردن باز میشن !!! سایت هایی مثل رادیو جوان ایران اینتر و سی نما دامین های که فیلترن و ....
بعد از ست کردن حتما ادرس زیر تو فایرفاکس باز کنید چک کنید 4 تا تیک ها فعال باشه
اینم تفاوتشکد:https://www.cloudflare.com/ssl/encrypted-sni/
من هنوز نفهمیدم ولی قضیه این کلودفلر رو اندروید چطوری از فیلتر سایتها بدون تونل زدن میگذره ی سری سرچ ها زدم ظاهرا از تونل خاصی استفاده میکنه !
بنظرم دیگه راهی نذاشتن جز فیلتر کامل اینترنت با این حرکتشون !!!
رو گوگل اون گزینه رو فعال کردم و همچنان فیلتره یوتیونقل قول:
firefox private network نصب کنید پشم ریزونترین سرعت بر اساس همین اینکریپت کردن dns با استفاده از سرورهای کلودفلیر انجام میده فعلا برای آمریکایی واسه فایرکس دسکتاپ در مرحله بتا هستش اما به روش زیر میتونید استفاده کنید
اول از همه یک وی پی ان و یا حضرت شکن با آی پی آمریکا وصل شید سپس وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین و addon رو نصب کنید. بعدش با اکانت فایرفاکس ساینین بشین. و تمام. یوتیوب رو راحت 4k 60fps پلی میشه البته نتم تا همین حد کشش داره هر سرعتی دارین میکشه!
عالی بود کاملا جوابنقل قول:
این بر اساس dns نیست ایپی رو تغیر میده!!!نقل قول:
رو اپ کلودفلر warp روشن میکنی اصلا ایپی رو دست نمیزنه فیلتر رو راحت رد میکنه تازه پینگ هم هیچ تغیری نمیکنه!
ولی این vpn داخلی ی جور
حتی قراره بعدا اپ این برای کل ویندوز هم بیاد!
نیازی هم به وی پی ان نی برای اون حرکت همین فایلو دانلود کنید بندازید تو فایرفاکس خودش اتوماتیک میشناسه و ادد کنید
کد:http://s7.picofile.com/file/8376646734/secure_proxy.xpi.html
سلام
کیفت خطم یک هو ( از دیروز به امروز ) خیلی بد شده می خواستم بدونم کس دیگه ای هم این طوری شده
همون app کلود فلر هم ip رو تغییر میده ...نقل قول:
اره اما دو صورت داره یا dns هست یا warpنقل قول:
تست کن ! ایپی رو بذاری رو dns تغیر نمیده!
رو warp بذاریش تغیر میده ! وی پی ان میکنه و رو رنج ایپی ۸ میذاره!