دیگه واقعا گندشو در اوردن این چه وضعشه اخه !!!! 80 ت بدی اونوقت سرعت 10 کیلوبایت بگیری
والا سرعت دیال اپ بالاتر از اینه ری.... جم کنین بابا
اخه چرا وقتی دولت پهنای باند کافی به اینا نمیده میرن 3g و 4g راه میندازن :n34:
Printable View
دیگه واقعا گندشو در اوردن این چه وضعشه اخه !!!! 80 ت بدی اونوقت سرعت 10 کیلوبایت بگیری
والا سرعت دیال اپ بالاتر از اینه ری.... جم کنین بابا
اخه چرا وقتی دولت پهنای باند کافی به اینا نمیده میرن 3g و 4g راه میندازن :n34:
من شکایت کردم تو سایت 195 در حال پیگیری هستش.همه برید شکایت کنید ازشون که چرا وایمکس و ول کردن چسبیدن به بقیه . مگر ما هم پول نمیدیم ! سرعت شده 5 کیلو بایت سایتم باز نمیکنهنقل قول:
سلام به دوستان
با توجه به PCM بودن خط جدیدمون و اینکه نمیشه Adsl گرفت میخوام وایمکس بگیرم البته مودموش رو دارم و فقط میخوام تعرفه بخرم .
دو ماه متحمدود 88 هزارتوان و طبق خود سایت ایرانسل با ضریب اشتراک 1 به 1 .
کسی از دوستان نظری نداره؟
نمیدونم راستش بستگی به منطقت داره اگر شلوغ باشه ممکنه سرعتت خوب نباشهنقل قول:
دوست عزیز کجای سایت ایرانسل نوشته که با اشتراک یک به یک است؟
ضریب یک به یک فقط توی سه تا استان وجود داره و اون هم پنج گیگ با سرعت ۱۲۸ . من دارم ولی همش زیر صد کیلوباته مثلا یک به یکه بدون هیچ اشتراک. اگه خوزستان هستی بدون کلا داغونه
راستی انگار شبانه رایگان تو سایت برداشته شده نه؟؟
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اصلا سراغ وایمکس نروید اگر امکان دارد از اینترنت بی سیم استفاده کنید وایمکس یک سرویس سوخته محسوب میشه.نقل قول:
دادش شما هم عین منینقل قول:
اگه جایی هستی که adsl نداره کاربره وایمکسش زیاده به هیچ وجه سمتش نرو
ما اینجا وایمکس ایرانسل 2 مگ گرفتیم سرعتش بین 20 تا 50 شب ها افتضاح تر میاد رو 15
مجبوری وایرلس بگیری که یکم گرونه ولی سرعتش تضمینی بالاس
تایید میشه...نقل قول:
هزینه یک مودم وایمکس با نصب حدود 220هزارتومان محاسبه میشه در صورتی که کمترین نانو وایرلس حدود 290هزارتومان قیمت دارد مشتری اول و آخر مودم شما هستید اما نانو وایرلس را تا چندین سال بدون هیچ مشکلی استفاده میکنید...قیمت طرح های اینترنت بی سیم کمتر از وایمکس هست و با تعرفه های ای دی اس ال تفاوتی ندارد.ضریب اشتراک در وایمکس 1به8 است اما در بی سیم 1به1 است یعنی شما آپلود و دانلود یکسانی دارید...
واسه من همچنان رایگانه شبها ولی توی سایت که فعلا نزده جشنواره زمستاننقل قول: