سلام دوستان
می خواستم ببینم پخش kenwood 353 دست دوم تر و تمیز بهتره یا پخش pioneer 155 آک !؟
واسه یه سیستم معمولی و اسپیکرهای فابریک خود 405 ...
سلام دوستان
می خواستم ببینم پخش kenwood 353 دست دوم تر و تمیز بهتره یا پخش pioneer 155 آک !؟
واسه یه سیستم معمولی و اسپیکرهای فابریک خود 405 ...
اقا من رفته توو مخم این که صدایco609 کیفیته یعنی جی ؟ :n02: یعنی بیسش از 1073 کمتره؟؟
من موندم 1073 بگیرم یا 609 !
بیس برام مهمه ولی نه اینکه صدای معمولیشم بیس دار باشه! یکیو میخوام 1073 داشته باشه یکیم 609 برم گوش بدم ببینم تفاوتشون چقدره!
co609 یعنی نمیکوبه مثل 6975 ؟ :n07:
اعصابم خورد شد تازه موندم اگه گوش بدم تفاوتشون رو میفهمم یا نه؟
یکی دیگه اینکه میگن 1073 اصل دیگه نیست همشون fake شدن انگار!
شرکتی مغازه ای جایی سراغ دارین معتبر باشه؟
و اینکه اختلاف قیمت 1073 با 609 چقدره:n02:
سلامنقل قول:
co609 اگر با امپلیفایر خوب درایو بشه به مراتب از 1073 بهتره6975 های قدیم کمی dB بیسشون بیشتر بود یعنی حجم و کوبش بیشتر بود. Co هم BASS خوب میزنه و هم فرکانسهای بالا و میدرنج روخوب اجرا میکنه.ولی اگر ماشینتون سدان بزرگ مثل 405 و پرشیا هست باید به فکر ساب ووفر باشید.
1073 به خاطر مگنت حجیم و قدرتمندی که داره BASS رو کمی Deep تر و پر طنین تر پخش میکنه منتها باید 150 وات خالص بهش ورودی بدید.
تیوتر و میدرنج خیلی تعریفیعی نداره.چون حجم باس زیاده صدای ووکال تو BASS کمی گم میشه.
با سلام
میخواستم بدونم بین پخش های زیر کدومشون از نظر فنی و کیفی ارجح تر هستن؟
jvc KD-X100
pioneer MVH-355BT
jvc KD-R536
مدل دیگه ای هم تا 250 سراغ دارید پیشنهاد بدید لطفاً...
یه اسپیکر با صدای با کیفیت(بیس مطلوب و قابل قبول داشته باشه، کیفیت و تفکیک صدا اولویت هستند) تا 150 ( یه مقدار بالا پایین ) هم چیزی میشه پیدا کرد؟ (بدون آمپیلی...)
کیفیت صدای Hertz چطوره؟
سلام
دوستان من یه پایونیر 3550 گرفتم با باند 718 کنوو 400 وات
میخواستم یه آمپلی فایر تا رنج 150 معرفی کنید
ممنون
من خودم یکی از دوستان به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنوود 525 رو معرفی کردند.خریداری کردم ازش راضیم.:8: البته بنده یه سیستم معمولی بستم اگه بعدا اضافه میکیند 4 کانال بگیرید.نقل قول:
ببین دوست عزیز اینا هر دو مشخصاتشون تقریبا عین هم هستش و هیچ کدوم به دیگری برتری نداره ولی خب کنوودا صداشون طبیعی تر هستش حالا شما اگه 353 رو تمیزش رو گیر آوردی بخر وگرنه که همون 155 نو بهتر برا شمانقل قول:
دوست عزیز کنوود 456 بهتره چون سه تا خروجی داره بعدا بخوای ایشاالله چیزی اضافه کنی دوباره نباید خرج کنی و همین کارت رو راه میندازهنقل قول:
بین این دو هم کیفیت صدای 456 یه مقدار بهتره ;)
موفق باشید
در مورد پخش بنظر من X100 از بقیه موارد بهتره، البته 355 ؛BT داره این دو مدل جی وی سی که شما فرمودین قابلیت اتصال کیت BT رو دارند اما BT داخلی ندارند.نقل قول:
در مورد باند علی جان (با ID:لنگرود) دقیق تر راهنماییتون میکنه،
صدای مطلوب سلیقه ای هست، بنظر من هرتز خوبه، اما شما شاید شما خوشت نیاد.
دوست عزیز میگم شما مطمئنید این مدلا تا 250 تومنند؟نقل قول:
آخه قیمت دلاریش رو نوشته 250 دلار یا 199 دلار اون روز که دلار 1200 بودم این قیمت نبودند الان که دیگه :n28:
کی همچین قیمتایی بهتون داده؟!!!