دو سوال داشتم
در حدود یک ملیون تومان دوربین DSLR خوب چی پیدا میشه؟
در حدود 500 هزار تومان دوربین دیجیتال کامپکت چی پیشنهاد میدهید؟
دو سوال داشتم
در حدود یک ملیون تومان دوربین DSLR خوب چی پیدا میشه؟
در حدود 500 هزار تومان دوربین دیجیتال کامپکت چی پیشنهاد میدهید؟
سلامنقل قول:
مرسی. من یه باطری دیگه میخوام بگیرم. یه باطری دیدم با مارک camelion که فروشنده میگفت 25 تومن. سوالم اینکه باتری اصل خودش پیدا نمیشه؟ و اینکه واقعاً قیمتش اینقدر هست یا نه؟ فروشنده با اطمینان میگفت که این از باطری خودش بهتره، چون ظرفیتش بالاتر بود، اگه اشتباه نکنم 1200mhA بود که از خود دوربین 1120mhA هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید. من sx220 hs دارم که باطریش با sx230 یکی هست!!!
دوستان آخرین قیمت hx100v رو می خواستم
ممنون.
D3100 یا 1100Dنقل قول:
SX220
camelion مارک خوبیه اما دقیق به اون دوربین میخوره ؟؟؟نقل قول:
چرا خودش هم پیدا میشه بدون شک
بالای 850 هست :19:نقل قول:
باسلام دوستان یه دوربین Sony Alpha NEX-5دست دو درحد اک هست که میخوام بخرم طرف میگه 600 تومان به نظر شما بخرم یا نه
قیمت نوش چنده واز کجا میشه نوش رو تهیه کرد
رو جعبه اش نو شته سه بعدی منظورش چیه ایا سه بعدیه چون یه دریچه لنز داره
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
دوستان چطوری میشه عکسش رو پیوست کرد
ارزش داره با این قیمت بگیرم؟ تا قبل از عید احتمال داره بیاد پایینتر یا همین الان بگیرم؟نقل قول:
دوربین خیلی خوبیه ، ولی یکم قیمن رو پایین بیار اگه نشد هم ارزشش رو داره بگیری .نقل قول:
نوش رو توی نمایندگی های سونی پیدا میشه . همون جا قیمتش رو میگن .
منظور از سه بعدی پانورامای سه بعدیه ولی قابلیتش فقط روی 3D TV مشخصه نه روی دوربین .
کسی نیست سوالا منو جواب بده؟!! چراپستموانتقال دادین؟صفحه اول باشه بچه ها زودترجواب میگیرن.
بچه هامن میخوام دوربینو امروز بخرم.توروخداراهنماییم کنینو نظراتونو در مورد دوتاپست(سوالم)بدین.اگربعد بگین به دردم که نمیخوره.اونایی که با این مدل سونی (wx7)کار کردن ازش راضین؟عکسا سه بعدیش قابل قبوله؟
نقل قول:قوت:کد:مهدي پيوندي : اندازه ي بسيار کوچک و قيمت مناسب در برابر کيفيت بسيار بالا (امتیاز: 14 از 16 نفر نظر دهنده)
چيزي که در اولين برخورد شما با اين دوربين نظرتان را به خود جلب خواهد کرد سايز بسيار کوچک آن در مقايسه با همکلاسهاي خود مي باشد. با وجود اندازه ي کوچک که براحتي در جيب شلوار يا حتي پيراهن شما هم جا مي شود بسيار محکم به نظر مي رسد. اين اندازه در برابر سايز دوربين هايي مثل Canon SX230 به رخ کشيدني است. هم چنين کيفيت عکس و فيلمبرداري بسيار مناسبي در اختيار شما قرار مي دهد. کيفيت فيلمبرداري قابل تغيير است و هم چنين مي توانيد از فرمت ويژه ي بلوري آن چشم پوشي کنيد و با MP4 فيلمبرداري کنيد. اين مورد براي رايانه هاي قديمي که قدرت پخش فيلم هاي آن را ندارند کاربردي است. در اين حالت هم کيفيت فيلم فوق العاده است. کيفيت عکس و فيلم در شب نيز مناسب است. فيلم ها در شب با نور نسبتا کم نيز راضي کننده به نظر مي آيند اما در مورد عکسبرداري با توجه به فلاش قوي تصويرهاي زيبايي به دست مي آيند هر چند قاعدتا در فضاي بيرون محيط زيادي را پوشش نمي دهد و نمي توان انتظار بالايي داشت. در مورد باتري نيز بنده با تجربه ي شخصي در يک روز نزديک به 90 عکس و 5 دقيقه فيلمبرداري در فواصل زماني مختلف کردم و در اين زمان خط باتري کم نشد. به نظر باتري بسيار مناسب به نظر مي رسد. به هر حال قيمت باتري اصلي هم 45 تومان است که اگر حرفه اي هستيد قيمت بالايي نيست.
مجموعا با توجه به قيمت اين دوربين فوق العاده کامپکت و کيفيت خوب تصوير و ساخت، بنده با توجه به تجربه ي شخصي آن را پيشنهاد مي کنم.
ميهمان : فيلم برداري نه چندان قوي اما عکس هاي عالي (امتیاز: 0 از 0 نفر نظر دهنده)
براي کساني که با wx9 از همين کمپاني يا با دوربينهاي کمپانيهاي رقيب کار کرده اند سرعت 24 فريم بر ثانيه در مواقعي جزو نقاط ضعف اين دور به شمار ميرود. مخصوصا براي فيلم برداري از مجالس شاد يا ورزشي که در ان تحرک بسيار زياد است.
اما در مقايل عکسهايي کم نظسر ميتوان با اين دوربين تهيه کرد که اين دستگاه را جزو محصولات خوب سايبرشات معرفي مينمايد . من تجربه گرفتن عکس در ديسکو و نورپردازي هاي آن را با اين دورلين داشتم که واقعا عکس يا کيفيتي به من ارايه داد.
تجربخ عکس سه يعدي بدون شک تجربه اي لذت بخش بايتان فراهم خواهد کرد مخصوصا اگر از منظره هاي بکر عکس بگيريد.
در ضمن باتري عالي دارد و زود شارژ تمام نميکند.
به روايت ديجي كالا دوربين خوبيه.فكر كنم در حد نيازهاي شما باشهکد:لنز سونی سری Carl Zeiss بسیار با کیفیت
سنسور تصویر بسیار با کیفیت 16.4 مگاپیکسلی EXMOR R CMOS
طراحی شیک و منحصر به فرد با ابعادی کاملا جمع و جور
عملکرد فوقالعاده عکاسی به خصوص در شرایط نوری ضعیف
نمایشگر واقعا عالی با رزولوشن بالا و کاملا درخشان
یکی از بهترین دوربین های کامپکت مجهز به حسگر CMOS و کیفیت ساخت بالا
زوم اپتیکال 5 برابر بسیار نرم و بی صدا
فیلمبرداری با کیفیت بسیار بالای Full HD 1080p
مود بسیار کاربردی و حرفهای (Background Defocuse) برای محو کردن زمینه و برجستهتر کردن سوژه اصلی (همچون عکسهایی که با دوربینهای SLR و با اپتیکهای حرفهایتر خلق میشود)
امکان استفاده از زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
کیفیت بسیار مطلوب عکسها در حالت اتوماتیک
تجهیز دوربین به قابلیت عکاسی سه بعدی پانوراما
مجهز به خروجی HDMI برای نمایش عکس و فیلم با بالاترین کیفیت ممکن بر روی تلویزیونهای HDTV
منوهای زیبا و کارآمد برای استفاده هرچه بهتر و لذت بخشتر از عکاسی
فوکوس دقیق و سریع در اغلب شرایط
تنوع رنگ در تولید این مدل (مشکی، نقرهای، آبی، صورتی، سفید)
ارزش بسیار بالا در برابر قیمت
ضعف:
کمینهی سرعت شاتر محدود به 2 ثانیه میباشد
بیشینهی گشودگی دیافراگم به خصوص در حالت واید چندان زیاد نیست