به توصیه من نگیرید چون دارن زیرابی میرن و قانون رو اجرا نمی کنننقل قول:
Printable View
به توصیه من نگیرید چون دارن زیرابی میرن و قانون رو اجرا نمی کنننقل قول:
اگه كسي دنبال سرويسهاي نامحدود نره ، برنده اصلي اين isp است و بعدش بايد برين شب از سرعت همديگه بزنين تا بتونين شب دانلود داشته باشين ، تازه اونوقت يه مقدار از حجم شبانه رو هم ميزنن تو حجم اصلي.
اينا وقتي ميبينن دانلود شبها زياده اشتراك يه به ده رو سرويسهاي محدودشون هم اجرا ميكنن.يا كاربراني كه زياد دانلود ميكنن رو با هم شر ميكنن. همينطوري است كه اوايل سرعت دان شبانه خوبه بعد از يه مدتي خراب ميشه.
بعد از تمدید 5 گیگ میدن...34200 سه ماههنقل قول:
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
یعنی سرعتم تا 1.5 مگ به نسبت آنلاین بودن کابرا قابل افزایشه(هرچه قدر کاربرا کمتر باشن من سرعت بیشتر میشه) اما همیشه سرعتم ثابته یعنی از 1.5 مگ پایین تر نمیاد.نقل قول:
مال من امروز 200 مگ کم کردنقل قول:
البته اشکال از خودم بود
چون مودم را زمانی روشن کردم که یا ساعت یک بود یا از 1 رد کرده بود
برای چند دقیقه حال کردی؟نقل قول:
چون الان فیلـــتره
به نظر من پارس نگیرنقل قول:
مگر اینکه چاره ای نداشه باشی
چند تا فایل باهم میشه این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس خیلی خیلی آشغاله
دو تا لینک مدیافایر میدم
نمیتونه دانلود کنه
مال شما دانلود میکنه ؟
یعنی الان سرعتت رفته بالا تر ؟ این مجموعش الان 100 ـه تقریباً . یه فایل بزاری کمتر از 100 ـه ؟نقل قول:
دانلود دیشب من با سرویس 1 مگابیت :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعکس بقیه دوستان من دیشب خیلی حال کردم . سرویسم 128 ه . قبلنا خیلی بهم حال میداد 1300 مگ دان میکرد . اما دیشب ترکوند . من الان از خوشحال در پوستم نمیگنجم .
2000 مگ دانلود کرده . :39::8::26:
دوستان محدود دار تا حالا بیشترین دون استریمی که داشتید چند بوده؟ یعنی امکانش هست من بتونم دان استریم 4مگ بگیرم؟