اوووووه از اولش من یادمه شخصی بود تا الان هر بارم زیرشاخه یه شخص بود:n23:نقل قول:
Printable View
اوووووه از اولش من یادمه شخصی بود تا الان هر بارم زیرشاخه یه شخص بود:n23:نقل قول:
من که هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم یه جور ای پی میده بعضی وقتا از روسیه میده بعضی وقتا از ایران. مانیتور کردن هم که کلا عادیه تو ایران...
نقل قول:
همه اینا برای فیلترینگ تلگرام هست من پیگیری دارم میکنم فقط پورت 443 داره محدود میشه که مثلا بتونند مثل دیگر شبکه های اجتمایی شرعی و اطلامی بکنند یا نکنند
ادارند تست میکنند اگر دقت کرده باشید وقتی تلگرام داخل موبایل و ویندوز مشکل داره با فیلترشکن هات اسپات میارید بالا همه چیز درست میشه
بدون مشکل تو اپ های مثل network info || را نصب کنید تو اندروید نشون میده تلگرام از پورت 443 استفاده میکنه به خاطر رمز نگاری برای همین دارند این پروت را انگولک میکنند تا ببینند میشه کاریش کرد
بی خودی هم میگنند خود تلگرام گفته مشکل داریم از این چرت پرتا
چه جوریه با فیلتر شکن میاد بالا با همین خط بی خود ما فقط لوکیشن تغییر میدیم راحت لود میشه
حالا اینجا کجاست اینا فیلترش میکنند خدابیامورز میشه این هم
:n13::n13::n02::n02::n02:
مگه آخرین بار قرار بر این نشد که شرکت تلگرام کانال های مورد دارو بلاک کنه و خواسته های ایرانو قبول کنه تا در عوض فیلتر نشه توی ایران؟نقل قول:
پس این بازیای جدید چیه دیگه؟!
یه نمونه از این آی پی ها که میگی رو بزارنقل قول:
اینترنت حلزونی مخابرات (حجم انبوه!!!) :
سرعت آپلود : 0
پینگ : 1735
بعد از عید این اینترنته فلان فلانشون پکید ...
تو پست های قبلی توضیح دادم چه شکلی ای پی خودتون را پیدا کنید و ریز مشخصات رانقل قول:
من که دارم میرم روی بستر 4 جی دیگه بیرون که داشتم حالا که مودم Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router
خریدم برای تو خانه برای مصرف 24 ساعته
دیگه adsl هم بره به درک با این خدمات دادنشون
نکته مهم
این طرح ایرانسل را دارم شبا استفاده میکنم تو عکس مشخص هست 2 هزار تومان 60 گیگ با سرعت 4 جی
من سرعتم تازه کمه هر فیلم 1 نیم گیگ بلوری را تو یک ربع دانلود میکنم
ببینم بازم میمونی روی مخابرات
چاره کار هم یک مودم خردین هست
من که موبایلم 4 جی داشت از هات اسپاتش استفاده میکردم حالا هم که برای خانه یک مودم خریداری کردم
برسه دستم تا چند روز دیگه مخابرات را دیگه نیازی ندارم
و یک بسته اینترنتی میخرم برای یک ماه روزا شبا هم هر وقت خواستم بسته نامحدود ساعتی دو تا سه ساعته بخری بشه 4 هزار تومان
از 2 تا 8 صبح بزار زیر دانلود با سرعت 4 مگ تو دانلود منجیر هر فیلم را تو یک ربع دانلود میکنم
ببین مخابرات شما با سرعت 10 مگ به سرعت 40 مگ من میرسه یا نه و از نظر حجم
3800 میدی برای هر گیگ من میدم برای 120 گیگ بازم همچین چیزی میده یا داره
من دوتا بسته 3 ساعته میخرم پشت هم مصرف میکنم میشه 4 هزار تومان برای 120 گیگ تست کردم
هر گیگ مخابرات هم 3800 هست میخردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من میدونم ip خودم رو چطور پیدا کنم.من میخوام ببینم این آی پی ها که شما میگید چطوری هستند!نقل قول:
من هر چی بنویسم اینجا جاش نیست جواب شما را بدم که ای پی از طرف من میخواینقل قول:
هر کسی میدونه نباید ای پی خودش را برای عموم تو انجمن برای قرار بده ( که سئو استفاده نشه )
من روشی که دادم برای همه کاربران استان و برای همه ای پی های استان اصفهان یکیه
هیچ فرقی نداره بین ای پی من شما نیست
- - - Updated - - -
من هر چی بنویسم اینجا جاش نیست جواب شما را بدم که ای پی از طرف من میخواینقل قول:
هر کسی میدونه نباید ای پی خودش را برای عموم تو انجمن برای قرار بده ( که سئو استفاده نشه )
من روشی که دادم برای همه کاربران استان و برای همه ای پی های استان اصفهان یکیه
هیچ فرقی نداره بین ای پی من شما نیست
سلام.میخوام تمدید اعتبار خودکار ماهانه طرح زرین رو لغو کنم باید چیکار کنم؟