چه تعرفه ای رو پیشنهاد می کنید؟ من نمی دونستم انقدر گرونه حجم اضافه خریدن...نقل قول:
Printable View
چه تعرفه ای رو پیشنهاد می کنید؟ من نمی دونستم انقدر گرونه حجم اضافه خریدن...نقل قول:
شما از هر طرحی میخواید استفاده کنید سعی کنید از طرحهای ماهیانه باشه نه بلند مدت. چون وایمکس مثل ای دی اس ال نیست هم گرون قیمته و هم بی ثبات . متاسفانه الان تا یکسال شما تمام نشه قادر به تغییر طرح تعرفه نیستید
دوست عزیز احتیاج به دستگاهی نیست که همه اینارو باهم داشته باشه!!فقط کاقیه ی تبدیلی باشه که usb رو بگیره و lan بده بیرون!! برعکس موجود هست!! یعنی تبدیلی هست که lan بگیره و usb بده بیرون!!نقل قول:
دوستان من اینو توی نت پیدا کردم! میشه بگید این کارش چیه؟
ممنونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 10 روزه که از طریق وای فای وایمکس ایرانسل به تبلت وصل می شوم ولی دیگه فقط کانکتم هیچ شبکه اجتماعی و سایتی وا نمیشه ......... دلیل چیه قبلش اینجور نبوده ... 5 خط وایمکس هم پر هست ..........:n14:
روی کامپیوتر یا گوشی دیگه مشکل نداری؟؟ ip میگیره ؟! رمزش رو اشتباه بزنی وصل میشه ولی نت نمیده اینم چک کننقل قول:
2 مگ پایه اصفهان همچنان افتضاح :n25::n34::n21::n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تقدیم به ایرانول برای تلاشهای شبانه روزی در جهت دزدیدن مال مردم:n16:
دوستان با وجود 3g بصرفه هست با این وایمکس خودتونو عذاب میدید؟:sq_8:
در بخش وایمکس نیز این فناوری جمع آوری و نسل چهارم ثابت جایگزین خواهد شد. بنابراین مشترکان وایمکس ایرانسل بزودی منتظر تعویض تجهیزات خود برای مهاجرت به نسل چهارم باشند که کیفیت و پهنای باند آن نسبت به وایمکس بسیار متفاوت خواهد بود. در لایه هسته شبکه وایمکسکار ارتقا آغاز شده و طبق برنامه ریزی صورت گرفته بزودی لایه رادیویی نیز تجهیز خواهد شد. در مورد سرنوشت شبکه وایمکس فعلی نیز برای مدتی سرپا نگه داشته خواهد شد و پس از گسترش نسل چهارم جمع آوری خواهد شد.
بخش ارتقای شبکه وایمکس به نسل چهارم ثابت درست است که بزودی جزییات واگذاری آن اعلام می شود
این جملات همه نقل قول از کسی هست که در ایرانسل کار می کند بنابراین کاربرای جدید باید هوشیار باشند و مودم وایمکس نخرند
اصلا همون موقع که وایمکس راه افتاد تکنولوژی شکست خورده ای بود با وجود نسل 3.نقل قول: